Onze ballonvaarten

Samen met ons maak je de leukste ballonvaarten! 

Voor een ballonvaart die je nooit zult vergeten, ben je bij Spildooren Ballooning op de juiste plaats. Je beleeft een spannend avontuur, dat al van start gaat nog voor je opstijgt. Eerst wordt de ballon opgezet en terwijl dat gebeurt, word je geïnformeerd zodat je precies weet wat je te wachten staat. Op dat moment krijg je natuurlijk ook de kans al je prangende vragen te stellen aan de piloot. De ballonvaart zelf duurt ongeveer een uur: je kunt genieten van het adembenemende uitzicht en ondertussen geeft de piloot je nog wat extra uitleg over de omgeving. Eens je terug met je beide voeten op vaste grond staat, wordt de vlucht op een gezellige manier afgesloten met een lekker hapje, een drankje en tot slot worden de passagiers op traditionele wijze gedoopt met champagne.

De leukste ballonvluchten, in eender welke regio! 

Met Spildooren Ballooning kun je ballonvaarten maken vanuit je eigen regio. Of je nu wil opstijgen vanuit Gent, Antwerpen of Limburg, het kan allemaal! Afhankelijk van de opstijglocatie, vlieg je langs prachtige landschappen of historische monumenten. Gaat je voorkeur uit naar een ochtendvaart? Dan kun je vanop de eerste rij genieten van de eerste zonnestralen tijdens het opkomen van de zon. Ben je eerder iemand voor een avondvaart? Bereid je dan voor op de mooiste zonsondergang die je ooit hebt gezien: je wordt volledig omhuld door de mooiste tinten roze en paars!

Lijkt een ballonvaart je een geweldige belevenis?

Daar heb je groot gelijk in! Neem in dat geval snel een kijkje in ons uitgebreid aanbod ballonvaarten. Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje voor een vrijgezellenfeest, een teambuilding of een speciaal verjaardagscadeau: een vlucht in een luchtballon is altijd een goed idee! Zit je nog met enkele vragen? Neem dan gerust contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak voor extra informatie.