Ballonvaart Last Minute

Vanaf: 149

Op het laatste moment op zoek naar een adembenemende activiteit op een prachtige zomerdag? Dan is een last minute ballonvaart iets voor jou!

 

De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke landelijk gelegen opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Sint-Niklaas, Gent, Oost-Vlaanderen, het Waasland, Antwerpen en Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de regio in en rondom Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

-
+

Bij Spildooren Ballooning kan je last minute ballonvluchten boeken tot 4 u voor de vlucht. S ’middags bellen en s ‘avonds ballonvaren is perfect mogelijk! De beschikbare plaatsen in onze luchtballonnen verschillen van dag tot dag. Telefonisch contact opnemen om de beschikbaarheid te checken is ten zeerste aangeraden. Dat kan op het nummer 0472.65.12.35.

Ons professioneel team geeft je in spoedprocedure de vereiste praktische informatie voor je ballonvlucht.

De vluchtlocatie is bij dit type vlucht sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze luchtballonnen.

Last minute ballonvaartlijst

Wens je liever zelf op de hoogte te worden gebracht van prachtig ballonweer?

Aangezien de kwaliteit van een ballonvlucht enorm weersafhankelijk is en het voor de meeste niet zo eenvoudig is om de ideale dag eruit te pikken kan je bij Spildooren Ballooning kiezen om je naam op de last minute ballonvaartlijst te laten plaatsen. Je wordt door ons professioneel team op de hoogte gebracht van de beschikbare plaatsen op de meest fantastische ballonvaartdagen!

Deze formule staat garant voor fenomenale luchtballonvaarten.

Je kan ervoor kiezen om via sms of telefonisch op de hoogte gebracht te worden.

Hoe verloopt een last minute ballonvaart?

Na het in spoedprocedure overlopen van alle praktische afspraken start het ballonvaartavontuur pas echt met opzetten van de warmeluchtballon. Terwijl het professioneel team de ballon klaarmaakt voor vertrek, krijg je een uitgebreide briefing van de piloot om op veilige manier van de ballonvaart te kunnen genieten. Daarna start het genieten met een fantastische zichtbaarheid. Na de landing word je in de watten gelegd met een lekker drankje en een hapje. Het avontuur is voorbij wanneer je 3 à 4 uur na je aankomst weer teruggebracht wordt naar de opstijglocatie.

Hoogtevrees?

Zijn er sommige passagiers die last hebben van hoogtevrees? Laat dat alvast geen probleem zijn! Tijdens een luchtballonvaart maak je geen fysiek contact met de grond waardoor de nervositeit automatisch verdwijnt.

Interesse?

Samengevat:

  • Tijdige update over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide informatie voor je opstijgt
  • Een adembenemende ballonvaart van ongeveer een uur
  • Getrakteerd op een hapje en een drankje na de landing
  • Traditionele champagnedoop (op aanvraag)
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Begeleiding door een professioneel en enthousiast team
  • Volledig verzekerd door Spildooren Ballooning

Neem gerust contact met ons op voor alle details over een last minute ballonvaart.