fbpx

Ballonvaart Limburg

Vanaf: 159

Ontdek het prachtig landelijk Limburg vanuit de lucht met een onvergetelijke ballonvaart bij Spildooren Ballooning!

Bij ons is het creëren unieke persoonlijke ervaring, het belangrijkste element van de ballonvaart waarbij we de tijd nemen om samen met jou alles tot in de puntjes voor te bereiden.

 

Onze piloot, Thomas Spildooren,  een expert in ballonvaarten, staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden doorheen het hele avontuur.

-
+

Wat Maakt Onze Ballonvaarten in Limburg Uniek?

Adembenemende Uitzichten: Laat je verrassen door de schilderachtige panorama’s van Limburg. Van weidse velden tot bosrijke gebieden, elke vaart biedt een nieuw perspectief op deze schitterende provincie.

Veiligheid en Professionaliteit: Bij Spildooren Ballooning staat veiligheid voorop. Onze ervaren piloten zorgen voor een zorgeloze vlucht, waardoor jij volop kunt genieten van het avontuur.

Flexibiliteit in Opstijglocaties: Verken diverse opstijglocaties, zorgvuldig geselecteerd om de pracht van Limburg te onthullen. Stedelijke pracht, natuurlijke oases en historische schatten – elk moment is uniek.

Ontdek Limburgse Parels vanuit de Lucht

Tijdens je ballonvaart met Spildooren Ballooning geniet je van exclusieve uitzichten op enkele karakteristieke plekken in Limburg:

 1. Nationaal Park Hoge Kempen: Ervaar de majestueuze natuur van het grootste nationale park van België, met uitgestrekte bossen en heidelandschappen.
 2. Haspengouwse Fruitstreek: Aanschouw de kleurrijke boomgaarden van Haspengouw, vooral betoverend tijdens de bloesemperiode of wanneer het fruit rijpt.
 3. Historisch Tongeren: Vanuit de lucht bekijk je de oudste stad van België met zijn markante basiliek en Romeinse geschiedenis.
 4. Maasvallei: Zweef over de meanderende Maas en ontdek schilderachtige dorpjes langs de oevers.

Dit is maar een fractie van de vele troeven die een ballonvaart boven Limburg te bieden heeft.

Wat Is Inbegrepen?

 • Tijdige Updates: Ontvang informatie over de opstijglocatie en weersomstandigheden.
 • Uitgebreide Briefing: Voor de vlucht ontvang je een gedetailleerde briefing om optimaal van de ervaring te genieten.
 • Adembenemende Ballonvaart: Zweef ongeveer een uur boven het Limburgse landschap.
 • Afsluitend Drankje: Na de vlucht wacht een gezellig aperitief met bubbels op de landingsplaats.
 • Gepersonaliseerd Aandenken: Neem een blijvende herinnering mee naar huis.
 • Professioneel Team: Ons ervaren team staat garant voor een soepele en plezierige ervaring.
 • Volledige Passagiersverzekering: Je bent volledig verzekerd tijdens de vlucht.

Hoe Verloopt een Ballonvaart?

Het avontuur begint al voor je in de mand stapt. De balloncrew bereidt de luchtballon voor, en je kunt het hele inflatieproces meemaken. Onze piloot geeft een persoonlijke briefing, inclusief alle nodige informatie en veiligheidsvoorschriften. De ballonvaart duurt ongeveer een uur, gevolgd door een uitgebreid aperitief op de landingsplaats.

Praktische Informatie

 • Leeftijdsvereisten: Er is geen minimum of maximumleeftijd om deel te nemen aan onze ballonvaarten. Kinderen onder de 12 jaar hebben een begeleider nodig.
 • Kledingadvies: Draag comfortabele kleding en stevige schoenen. Een jas voor het afkoelen na de vlucht wordt aanbevolen.

Hoogtevrees? Geen Zorgen!

In een luchtballon heb je geen fysiek contact met de grond, wat zorgt voor een zorgeloze beleving.

 

Wens je graag te ballonvaren in een andere regio? Zo hebben we ook opstijglocaties in Oost-Vlaanderen of  Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Sint-Niklaas en het Waasland vlakbij Antwerpen.