fbpx

Bedrijfsincentive?

Een ballonvlucht is een onvergetelijk en unieke belevenis

Een onvergetelijke en unieke bedrijfsincentive vinden voor uw bedrijf? Kies voor een ballonvaart voor bedrijven bij de NR.1 van ballonvaarten in België.

Unieke ervaring

Een unieke ervaring die niet vaak voorkomt en blijft daardoor een bijzondere herinnering.

Teamwork

De ballon opzetten vereist samenwerking en communicatie tussen de deelnemers.

Avontuurlijk

Een avontuurlijke activiteit die kan helpen om deelnemers uit hun comfortzone te halen.

Ontspannend

Het biedt deelnemers de kans om te genieten van het uitzicht en te ontspannen tijdens de lucht.

HOE GAAN WE TE WERK?

EEN BEDRIJFSINCENTIVE ORGANISEREN IN 3 STAPPEN:

01

Vind een luchtballonbedrijf

Zoek niet verder, Spildooren is een betrouwbare ballonvaarder die diverse bedrijfsincentives aanbiedt en die ervaring heeft in de sector.

02

Bespreek de wensen en het budget

We bespreken samen met u de doelstellingen, wensen en het budget dat u voor ogen heeft.

03

Bedrijfsincentive plannen

Eenmaal er een akkoord is over de het prijsvoorstel en de formule kunnen de datum en tijd vastgelegd worden.

Bedrijfsincentive ballonvaarten op maat bij Spildooren Ballooning

Een bedrijfsincentive ballonvaart kan door Spildooren Ballooning georganiseerd worden onder diverse vormen. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende types bedrijfsballonvaarten.

Zo kan de ballonvaart op maat worden aangepast aan de specifieke wensen van het bedrijf en deelnemers. Zo kan bijvoorbeeld de opstijglocatie, de route en de duur van de vlucht worden aangepast aan de wensen van het bedrijf en de passagiers.

Het is gebruikelijk om de ballonvlucht af te sluiten met een champagne aperitief op de landingsplaats. De traditionele afsluiter geeft de deelnemers de kans om hun ervaringen te delen en na te genieten van hun vlucht. Voor de meer exclusieve bedrijfsformules organiseren we een diner op de landingsplaats.

Het is ook mogelijk om de ballonvaart te combineren met een teambuilding activiteiten om de band tussen de medewerkers te versterken.
Het gezamenlijk opzetten en afbreken van de luchtballon op zich volstaat al voor een meer dan een geslaagde teambuilding activiteit.

Een bedrijfsincentive ballonvaart is een geweldige manier om medewerkers te motiveren en de loyaliteit van klanten te belonen. Het is een unieke ervaring die lang blijft hangen en bijdraagt aan een positieve bedrijfscultuur.

Sfeerbeelden van bedrijfsincentives

Enkele voorbeelden van onze bedrijfsformules

 • Ballonvaart met diner

  Vanaf:  

  Plan je een ballonvaart met vrienden, familie, bedrijfsrelaties of werknemers en wens je deze activiteit te koppelen aan een gezellig samenzijn tijdens een diner? Dan is een ballonvaart met eten de ideale mix van de twee.

 • Bedrijfsincentive Ballonvaart

  Vanaf: 139

  Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau, beloning of een incentive voor jouw werknemers of klanten? Bij Spildooren Ballooning hebben we originele bedrijfsuitjes. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsincentive ballonvaart, de perfecte manier om uw personeel en/of klanten te belonen met een ballonvlucht boven een regio naar keuze.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenVlaams-BrabantAntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland. In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Teambuilding Ballonvaart

  Vanaf: 139

  Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau of beloning voor jouw werknemers of personeel? Bij Spildooren Ballooning hebben we originele bedrijfsuitstapjes. Denk bijvoorbeeld aan de teambuilding ballonvaart, de perfecte manier om jouw personeel of werknemers te belonen met een ballonvlucht boven een regio naar keuze.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, GentVlaams-Brabant, Sint-Niklaas en het Waasland.

  In Sint-Niklaas kan men zelfs opstijgen vanop de Grote Markt.

Incentives en beloningen zijn goed voor de bedrijfscultuur

Voor werknemersbeloningen, personeelsincentives en relatiegeschenken die ze nooit zullen vergeten, bent u bij Spildooren Ballooning aan het juiste adres.

Wanneer u de werkplek bent die dromen laat uitkomen, is dat geweldig voor het bedrijf. Een once in a lifetime experience inspireert en motiveert uw personeel en laat zien hoeveel u hen waardeert.

Bedrijven die werknemers zichtbaar en openlijk belonen voor goed werk en loyaliteit zien een betere personeelsbinding.

Werknemers die zich gewaardeerd voelen, zullen eerder loyaal zijn. Studies tonen aan dat het belonen van uw personeel voor hun loyaliteit het personeelsverloop met maar liefst 20% kan verminderen.

Kortom, als u goed personeel tevreden houdt, houdt u goed personeel.

Dus in plaats van een gepersonaliseerde pen of cadeaubonnen, beloont u uw personeel met een spectaculaire ballonvaart. Met een ballonvlucht geef je hogere gevoelswaarde dan gelijk welk ander geschenk. De ontvanger zal zo’n cadeau meer waarderen en vooral onthouden wie het gegeven heeft!

Spildooren Ballooning, behoort tot één van de grootste ballonvaartbedrijven in België.
We nemen onze klanten al sinds 1994 mee de lucht in.

Wat wij doen gaat over plezier, avontuur, romantiek en de wereld zien vanuit een verbazingwekkend nieuw perspectief. Dankzij ons iconische product “de luchtballon” bevinden wij ons in een unieke positie om bedrijven te helpen hun doelstellingen te bereiken en hun stakeholders gelukkig te houden. Niets maakt ons gelukkiger!

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf zou kunnen kiezen voor een bedrijfsincentive ballonvaart

Unieke ervaring

Een ballonvaart is een unieke en bijzondere ervaring die je vaak maar 1 keer in je leven meemaakt. Het is een memorabele manier om medewerkers en klanten te bedanken of te belonen voor hun inzet of loyaliteit.

Team building

Een ballonvaart kan ook een teambuilding activiteit zijn waarbij medewerkers elkaar beter leren kennen en op een nieuwe manier samenwerken. Het gezamenlijk opzetten en afbreken van de luchtballon draagt hiertoe bij.

Versterkt bedrijfsimago

Het organiseren van een unieke en bijzondere ervaring zoals een ballonvaart kan het imago van het bedrijf versterken en het aantrekkelijker maken voor potentiële medewerkers of klanten. Het laat zien dat het bedrijf zich bekommert om de tevredenheid van de medewerkers en klanten en bereid is om te investeren in hun welzijn.

Ontspanning

Een ballonvaart is ook een enorm ontspannende activiteit waarbij de deelnemers kunnen genieten van de rust en stilte terwijl ze door de lucht zweven. Dit draagt bij tot een vermindering van stress en een verbetering van de mentale gezondheid van de medewerkers.