Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Vanaf: 139

Ontdek de magie van Oost-Vlaanderen vanuit de lucht met een onvergetelijke ballonvaart bij Spildooren Ballooning!

Bij ons draait alles om het creëren van een unieke persoonlijke ervaring, waarbij we de tijd nemen om samen met jou alles tot in de puntjes voor te bereiden.

 

Onze piloot, Thomas Spildooren,  een expert in ballonvaarten, staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden doorheen het hele avontuur.

-
+

Bekijk Oost-Vlaanderen vanuit de lucht met een betoverende ballonvaart van Spildooren Ballooning!

Bij Spildooren Ballooning bieden we niet alleen avondballonvaarten aan, maar ook adembenemende Ochtendballonvaarten, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van de magie van een ballonvaart. Onze Oost-Vlaamse ballonvaarten zijn ontworpen om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen, ongeacht het tijdstip van de dag.

Een persoonlijke begeleiding van onze klanten staat bij ons familiebedrijf centraal.

Wat kan je verwachten bij ons?

Het hele avontuur gaat van start nog voor je plaatsneemt in de mand. De balloncrew stelt de luchtballon op alvorens vertrek. U kan het hele inflatieproces van A tot Z meemaken. Terwijl de voorbereidingen aan de gang zijn, krijgt u een persoonlijke briefing door de piloot. U krijgt alle nodige informatie en veiligheidsvoorschriften uitgebreid uitgelegd. Tijdens de briefing zal de piloot ook verklaren waarom ballonvaren de veiligste luchtsport ter wereld is. Zo kan zelfs de meest gestresseerde passagier met volle teugen genieten van de ballonvaart die ongeveer een uur duurt.

Afsluiten doen we met een uitgebreid aperitief op de landingsplaats. Met bijhorend hapje en drankje. Voor de allerkleinste onder ons voorzien we ook non-alcoholische dranken. Met een traditionele toast sluiten we deze fenomenale ervaring op een gezellige manier af. Op aanvraag voorzien wij ook een traditionele champagnedoop.

Opstijglocaties

Spildooren Ballooning beschikt over enkele bijzondere opstijglocaties die we gebruiken in functie van de windrichting en snelheid. Zo kan ons ervaren team steeds een veilige en ontspannen ballonvlucht garanderen.

Indien de weergoden ons gunstig gezind zijn met een matige tot zwakke wind behoort opstijgen vanop de grootste markt van het land in het stadscentrum van Sint-Niklaas tot één van de vluchtmogelijkheden.

De andere mogelijke vertrekplaatsen van de ballonvaart hebben dan weer een meer landelijk en rustiek karakter. Op die opstijglocaties kiezen we samen met tal van andere luchtballonnen het luchtruim. Prachtige panoramaviews gegarandeerd!

Wat is allemaal inbegrepen?

  1. Gepersonaliseerde service: Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, staan we klaar om je de best mogelijke ervaring te bieden. We voorzien je van tijdige informatie over de opstijglocatie en de weersomstandigheden, zodat je volledig voorbereid bent op je ballonavontuur.
  2. Uitgebreide briefing: Voordat je de lucht in gaat, krijg je een gedetailleerde briefing over de ballonvaart. Onze ervaren teamleden beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je vol vertrouwen aan boord stapt.
  3. Betoverende ballonvaart: Zweef over Oost-Vlaanderen en bewonder de prachtige landschappen vanuit een uniek perspectief. Of je nu kiest voor een ochtend- of avondvaart, je zult versteld staan van de schoonheid van de regio.
  4. Champagnedoop met aperitief: Na de ballonvaart wacht een traditionele champagnedoop op je, waardoor je ervaring nog specialer wordt. Proost op een geslaagde vlucht en maak herinneringen die een leven lang meegaan. (de champagnedoop dient vooraf gevraagd te worden zonder meerkost)
  5. Gepersonaliseerd souvenir: Om je ballonvaart te herdenken, ontvang je een speciaal souvenir als aandenken aan deze unieke belevenis.
  6. VIP privé-ervaring: Voor wie van exclusiviteit houdt, bieden we de mogelijkheid om een VIP privévaart te boeken voor twee tot vier personen. Geniet in alle rust en privacy van de betoverende uitzichten.

Wil je Oost-Vlaanderen vanuit de lucht ontdekken en genieten van een onvergetelijke ballonvaartervaring? Reserveer dan direct je plaats voor een ochtend– of avondvaart met Spildooren Ballooning. Voor vragen staan we altijd tot je beschikking. Laat je dromen uitkomen terwijl je zweeft boven het prachtige landschap van Oost-Vlaanderen!

Wens je graag te ballonvaren in een andere regio? Zo hebben we ook opstijglocaties in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg of West-Vlaanderen De pareltjes zijn vooral terug te vinden het Waasland.