fbpx

Ochtend Ballonvaart

Vanaf: 149

Wie echt wil genieten van de rust in de lucht kiest voor een ballonvaart in de vroege ochtenduren.

Bij het krieken van de dag als de wereld onder ons nog in diepe rust is, stijgen we op.

Toegegeven, voor een ochtend ballonvaart moet je vroeg uit de veren, maar je krijgt daar zeker geen spijt van.

 

De ballonvluchten vertrekken steeds vanuit onze rustieke en karaktervolle vertrekplaatsen. Zo hebben we opstijglocaties in AntwerpenGentSint-NiklaasOost-VlaanderenVlaams-Brabant, en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen en het Waasland vlakbij Antwerpen.

Een ballonvlucht ’s ochtends is inclusief:

  • Tijdige informatie over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing over de ballonvaart voor je opstijgt
  • Ballonvaart van ongeveer een uurtje
  • Uitgebreid aperitief
  • Traditionele champagnedoop van de passagiers
  • Gepersonaliseerd souvenir
  • Begeleiding door een ervaren team
  • Verzekering van de passagiers

Lijkt een ochtendvaart je wel een leuke ervaring? Dan is een ballonvaart van Spildooren Ballooning precies wat je zoekt! Wil je graag in een klein groepje genieten van de ervaring? Dan hebben we goed nieuws voor jou: het is ook mogelijk om een VIP privé-ochtendvaart te boeken voor twee tot drie personen. Kun je niet wachten om samen met ons op te stijgen? Reserveer dan direct een ochtend ballonvaart op deze pagina of neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Ook bieden we avond ballonvaarten aan.

Wat mag je verwachten van een ochtendvaart?

Wil jij graag eens ervaren hoe het is om een ochtendballonvaart te maken? Dan is onze ochtendvaart de perfecte keuze voor jou! Tijdens een ochtendvaart kun je zien hoe het prachtige landschap ontwaakt. Samen met een ervaren piloot ga je op ontdekkingstocht en kun je het ochtendgloren bewonderen vanuit de lucht. De wereld ziet er helemaal anders uit wanneer je hoog in de lucht aan het zweven bent.

Eenmaal op de juiste hoogte, laten we ons rustig meevoeren met de wind waardoor je volledig kunt genieten van de rust en van het adembenemende uitzicht. Omdat het land nog wakker moet worden, is het heel bijzonder om een ballonvaart in de ochtend te doen. Met Spildooren Ballooning kun je een ochtendvaart maken in verschillende regio’s.

Hoe gaat een ballonvaart ochtend van Spildooren Ballooning in z’n werk?

De volledige belevenis van onze ballonvaart ‘s ochtends duurt een drie à viertal uur. Tijdens een ochtend ballonvaart word je verwelkomd op de opstijglocatie of op het afspreekpunt. Tijdens het opstellen van de ballon stelt de piloot zich voor en wordt de nodige informatie over de ballonvaart aan de passagiers gegeven. Als je nog vragen hebt over de ballonvaart is dan ook het moment waarop je ze kunt stellen.

Daarna begint de ochtendvaart van ongeveer een uur en kun je genieten van het prachtige uitzicht. Ook geeft de piloot dan extra uitleg over de omgeving en over de dingen die je vanuit de lucht kunt zien. Na de landing wordt de vlucht op een gezellige manier afgesloten met een hapje, een drankje en de traditionele ‘champagnedoop’ van de passagiers.