fbpx

Ballonvaarten voor bedrijven?

Ontdek de mogelijkheden bij Spildooren

Een heteluchtballon heeft voor bedrijven heel wat mogelijkheden zoals: bedrijfsincentives, luchtreclame, relatiegeschenk, gelegeheidscadeau, …

30 Jaar Ervaring

Familiebedrijf met 30 jaar ervaring

Vlaanderen en omstreken

Dé referentie in heel Vlaanderen en omstreken

Gratis cadeau

Gepersonaliseerd aandenken bij iedere vlucht

Beste prijsgarantie

Boek al een ballonvlucht vanaf €139

HOE GAAT U TE WERK?

Een product voor bedrijven vinden in 3 stappen

01

Bepaal uw budget en doelgroep

Het verschil in prijs tussen een ballon sponseren en het kopen van een cadeaubon voor een medewerker is natuurlijk enorm.

02

Bekijk onze oplossingen

Op onze website vindt u alle informatie over bedrijfsincentives, luchtreclame, relatiegeschenken of gelegenheidscadeau's

03

Bestel online of op basis van een offerte

U kunt heel wat producten online bestellen, natuurlijk kan u steeds ook een offerte op maat aanvragen.

Aanbod voor bedrijven

Wist je dat een ballonvaart het perfecte cadeau is om aan je werknemers, klanten of zakenrelaties te geven? Of het nu gaat om een bedrijfsincentive, luchtreclame, relatiegeschenk of gelegenheidscadeau, een ballonvaart blijft steeds een geweldige keuze!

Bedrijfsincentive

Als bedrijfsincentive is een ballonvaart een geweldige manier om je werknemers te belonen voor hun harde werk en bij te dragen aan de teamsfeer. Tijdens de vlucht kunnen collega’s samen genieten van het uitzicht en een unieke ervaring delen, wat de onderlinge band enorm versterkt en de motivatie verhoogt.

Luchtreclame

Ook als luchtreclame is een warme luchtballon een fantastische manier om je merk of product te promoten. Je logo of boodschap wordt zichtbaar vanuit de lucht en trekt de aandacht van een groot publiek. Het is een unieke en onvergetelijke vorm van reclame die zeker zal bijdragen aan het vergroten van je naamsbekendheid.

Relatie- of gelegenheidscadeau

Als relatiegeschenk of gelegenheidscadeau biedt een ballonvaart een onvergetelijke ervaring die je relaties nooit zullen vergeten. Het is een origineel cadeau dat geschikt is voor vele gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, huwelijken, afscheid of zelfs als verrassing tijdens de feestdagen.

Sfeerbeelden van ballonvluchten met bedrijven

Enkele voorbeelden van ballonvaarten voor bedrijven

Voordelen van ballonvaarten voor bedrijven

Ballonvaarten bieden tal van voordelen voor bedrijven en werknemers, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.
Hieronder vind je enkele van de belangrijkste voordelen van ballonvaarten.

Voor bedrijven:

  1. Luchtreclame: Ballonvaarten bieden bedrijven de mogelijkheid om hun merk te promoten en naamsbekendheid te vergroten door middel van luchtreclame. De ballon kan worden voorzien van het bedrijfslogo of een reclameboodschap, waardoor het bedrijf opvalt in de lucht.
  2. Teambuilding: Een ballonvaart kan ook een geweldige teambuilding-activiteit zijn voor werknemers. Het helpt bij het creëren van een gevoel van saamhorigheid en samenwerking, terwijl werknemers elkaar beter leren kennen buiten de werkomgeving.
  3. Bedrijfsincentive: Een ballonvaart kan ook dienen als een geweldige incentive voor werknemers. Het kan dienen als beloning voor het behalen van doelstellingen of als prijs voor wedstrijden of loterijen.

Voor werknemers:

  1. Ontspanning: Een ballonvaart biedt werknemers de mogelijkheid om te ontspannen en even weg te zijn van de dagelijkse sleur van het werk. Het biedt hen de kans om te genieten van de prachtige uitzichten en om hun geest te verfrissen.
  2. Avontuur: Een ballonvaart is een avontuurlijke ervaring die niet vaak voorkomt in het dagelijks leven. Het biedt werknemers de kans om uit hun comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen.
  3. Team building: Een ballonvaart kan ook dienen als een geweldige teambuilding-activiteit voor werknemers. Het kan helpen bij het versterken van de relaties tussen collega’s en het creëren van een gevoel van saamhorigheid en samenwerking.
  4. Waardering: Een ballonvaart als een geschenk van de werkgever kan de waardering voor werknemers tonen. Het kan hen laten zien dat hun harde werk en inzet wordt gewaardeerd en dat het bedrijf bereid is om iets speciaals voor hen te doen.