fbpx

Uw merk of product promoten op een unieke en opvallende manier?

Kies voor luchtreclame op een luchtballon bij Spildooren.

Uw eigen heteluchtballon in uw huisstijl - wij ontwerpen en leveren de ballon samen met u. Wij zorgen voor elk aspect, inclusief verzekering, inspecties, stalling en juridische zaken.

Hoge zichtbaarheid

Luchtballonreclame is zeer effectief in het vergroten van de zichtbaarheid van uw merk.

Brede doelgroep

Het is een geweldige manier om mensen van alle leeftijden en demografieën te bereiken.

Lange levensduur

Ballonreclame is duurzaam en kan diverse keren worden gebruikt voor events en activiteiten.

Exclusiviteit

Luchtballonreclame is een exclusieve vorm van adverteren die weinig bedrijven gebruiken.

HETELUCHTBALLON IN UW HUISSTIJL

UW EIGEN BALLON IN 3 STAPPEN:

01

Vind een luchtballonbedrijf

Zoek niet verder, Spildooren is een betrouwbare ballonvaarder die luchtballonreclame aanbiedt en die ervaring heeft in de sector.

02

Ontwerp voor reclame op de ballon

Werk samen met het luchtballonbedrijf om uw reclame op de ballon te laten te ontwerpen.

03

Bespreking ballonsponsoring

Bespreek de voorwaarden van de sponsoring en het design van de ballon.

"Het grootste reclamebord ter wereld"

Stel je uw bedrijfsreclame voor op een oppervlak van meer dan 3000 m³ groot en meer dan 20 meter hoog. Sponsoring van een warme luchtballon brengt jouw bedrijfsnaam en logo naar s ’werelds grootste en origineelste reclamebord.

Mensen over de hele wereld blijven gefascineerd naar luchtballonnen kijken wanneer er één voorbij vliegt. Waar de ballon zich ook bevindt in de lucht of op de grond, hij zal steeds een massa mensen aantrekken. Er worden ontelbaar veel foto’s en video’s gemaakt van uw luchtballon. Als sponsor/partner weet u perfect wanneer uw luchtballon vliegt. Dit allemaal dankzij de massa’s foto’s en video’s die u via bericht krijgt doorgestuurd.

Grote evenementen, festivals of sportwedstrijden zijn uitermate geschikt voor het opzetten van uw eigen luchtballon. Van zodra er media-interesse is kaapt de luchtballon een groot deel van de aandacht weg.

Ook op lokale bedrijfsevenementen zoals opendeurdagen kan uw luchtballon de eyecatcher zijn bij uitstek.

Het enorme bereik aan potentiële klanten is één van de belangrijkste troeven van luchtballonreclame.

Sfeerbeelden van luchtballonnen met eigen reclame

Ontdek de 2 reclamemogelijkheden op onze luchtballons

BANNER MARKETING – Wij bieden banner marketing aan waarbij bedrijfsbanners aan onze ballonnen bevestigd worden waardoor u een uitzonderlijke exposure krijgt voor een zeer voordelige kostprijs! U kunt er zeker van zijn dat de foto’s die door mensen op de grond zijn genomen wijd verspreid en gedeeld zullen worden.

LUCHTBALLON IN EIGEN LOGO EN HUISSTIJL – Wenst u daarentegen een volledig zelf ontworpen luchtballon in uw huisstijl en logo helpen we u graag bij het zoeken naar het geschikt ontwerp.

Ik wil mijn relatiegeschenk of teambuilding naar een hoger niveau tillen?

De meest unieke en exclusieve bedrijfsformules van Spildooren Ballooning is de ballonvaart met diner.

Wil je uw teambuilding of relatiegeschenk koppelen aan een gezellig samenzijn tijdens een diner? Dan is de ballonvaart met diner de ideale vluchtformule.

Na de landing wordt u opgewacht door ons professioneel cateringteam die het culinaire gedeelte in goede banen leidt. Na het opbergen van de luchtballon schuif je met uw team of klanten aan tafel en start het genieten van een unieke culinaire ervaring middenin de natuur.

De smaakvolle beleving verzorgd door onze fantastische chef-kok in combinatie met een adembenemende ballonvaart maakt de foodie in ieder van ons wakker.

Waarom werkt reclame op luchtballon zo goed?

Geen enkele vorm van advertenties, reclamefilmpjes of promotie laat zo’n sterke indruk na dan luchtballonreclame. Herinner jij je welke reclamespot gisteren vlak voor je favoriete soap werd uitgezonden? Vast niet.
Herinner je daarentegen welke luchtballon gisteren in het weiland naast je woning landde. Hoogstwaarschijnlijk wel.

Studies hebben bewezen dat de recall rate voor ballonreclame veel groter is dan elke andere vorm van reclame. Mensen kijken steeds omhoog wanneer ze een ballon zien. Zap jij weg tijdens de tv-reclame? Hoeveel mensen ken je die langer dan 10 seconden naar een reclamebord blijft kijken?

Het complete karakter van reclame op een luchtballon maakt dat dit perfect als enig reclamemiddel kan ingezet worden voor uw bedrijf.

Wat het doet is het verhogen van het bewustzijn van het bedrijf, merk of organisatie. Het is keer op keer bewezen dat andere vormen van reclame sterk profiteren wanneer een ballon sponsoring ook wordt gebruikt.

  • Grootste en meest spectaculaire billboard ter wereld
  • Reclamemiddel met enorm bereik
  • Duurzame adverteer vorm
  • Eenmalige investering die jarenlang meegaat
  • Veel goedkoper dan dure televisiereclames en traditionele media
  • 100 procent fiscaal aftrekbaar
  • Ballonvluchten cadeau aan klanten, partners, personeel als uniek relatiegeschenk

Hoe kan mijn bedrijf nog profiteren van een eigen luchtballon?

Passagiers

Passagiers van Spildooren Ballooning vliegen mee in een luchtballon met uw naam en logo.

Andere stakeholders

Klanten, prijswinnaars van wedstrijden, journalisten en bedrijfspersoneel zijn allemaal potentiële passagiers voor uw ballon.

Bedrijfsincentives

De traditionele champagne aperitief of diner na de vlucht creëert een fantastisch netwerkmoment in losse, gezellige informele sfeer waarbij de beste relaties gelegd worden.