Een VIP ballonvaart?

Ballonvaren in een privé ballon

Met onze VIP-arrangementen kan je ballonvaren in select gezelschap van 2 tot 4 personen in een privé gereserveerde luchtballon

Reserveer uw ballon vanaf € 699,-

VIP beleving met aandenken

Al onze klanten krijgen een gratis glaasje bubbels & certificaat

Ballonvaart op maat

De ballonvaarder stemt de vlucht af op uw wensen in een privé ballon.

VIP cadeaubon

Koop een originele fysieke VIP bon als cadeau die we per post opsturen.

Privé ballon

Ballonvaren in een privé gereserveerde ballon zonder medepassagiers.

VERSCHILLENDE VIP PRODUCTEN

BOEKEN IN 3 STAPPEN:

01

Kies uw vlucht

Kies de regio waarboven je wil vliegen

02

Selecteer een voorkeursdatum

Selecteer een gewenste datum en kies met hoeveel personen je zal zijn

03

Bevestig en geniet

Bevestig je boeking en geniet van je ballonvlucht

Een VIP cadeaubon : het ideale geschenk!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau om een jarige in de bloemetjes te zetten, een geliefde te verrassen, een communie of jubileum te vieren? Dan is een VIP cadeaubon ballonvaart een perfect idee!

Om de bon extra speciaal te maken, krijg je bij Spildooren Ballooning altijd een fysieke bon. Zo ben je er zeker van dat je steeds een origineel cadeau geeft!

Waarom kiezen voor Spildooren Ballooning?

 • Familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring
 • De meest betrouwbare referentie in Vlaanderen.
 • Ballonvaart op maat
 • Gepersonaliseerd aandenken na iedere vlucht
 • De beste prijsgarantie in Vlaanderen

Onze VIP Ballonlvuchten

Vliegen in een privé ballon boven heel Vlaanderen. Hieronder kan je alle VIP-vluchten terugvinden!

 • Verrassingsballonvaart

  180,00 Meer informatie

  Op zoek naar een unieke ervaring? Dan is onze verrassingsballonvaart met goodie bag echt iets voor jou! Onze ballonvaart is geschikt voor jong en oud en neemt je mee over de prachtige Vlaamse velden en steden.

  Je kunt zelf de datum kiezen waarop je wilt vertrekken en onze ballonvlucht vertrekt vanuit een van onze unieke opstijglocaties verspreid over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Vlaams-Brabant,  Oost-Vlaanderen, AntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland.

  Vooral in de regio’s Oost-Vlaanderen en Antwerpen zul je versteld staan van de prachtige uitzichten die je vanuit de ballon zult hebben. In Sint-Niklaas kun je zelfs opstijgen vanaf het grootste marktplein van het land!

  En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een goodie bag vol verrassingen om je ballonvaart nog specialer te maken. Boek nu jouw verrassingsballonvaart en maak herinneringen om nooit te vergeten!

 • Privé ballonvaart voor 2

  699,00740,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of exclusieve ballonvaartervaring? Kies dan voor onze privé ballonvaart voor 2 personen en geniet met van de mooiste uitzichten over een regio naar keuze.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze landelijke en romantische opstijglocaties. Zo hebben we unieke vertrekplaatsen in AntwerpenGentSint-Niklaas, het Waasland, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen en het Waasland vlakbij Antwerpen.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Cadeaubon ballonvaart Valentijn

  278,00699,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of origineel Valentijnscadeau? Kies dan voor onze romantische ballonvaart en geniet met twee van de mooiste uitzichten over een regio naar keuze.

   

 • Ballonvaart met gezin

  799,00849,00 Meer informatie

  Op zoek naar het ultieme uitje voor je gezin? Onze ballonvaart is geschikt voor jong en oud en neemt jullie mee over de Vlaamse velden en steden.

   

  De ballonvluchten vertrekken vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Vlaams-Brabant,  Oost-Vlaanderen, AntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de Oost-Vlaamse regio en Antwerpen.

  In Sint-Niklaas behoort opstijgen vanop het Grootste marktplein van het land tot één van de vluchtmogelijkheden.

 • Ballonvaart Huwelijk

  699,00790,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor een huwelijk? Bij Spildooren Ballooning hebben we zeer romantische ballonvluchten. Onze VIP ballonvlucht geeft u de kans om in een privé ballon met twee te genieten van de meest adembenemende uitzichten boven het Vlaamse landschap!

   

  De ballonvaarten vertrekken vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Vlaams-BrabantAntwerpen, Gent, Sint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de Oost-Vlaamse regio en Antwerpen.

 • Ballonvaart Jubileum

  699,00740,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor uw jubileum? Bij Spildooren Ballooning hebben we zeer romantische ballonvluchten. Onze VIP ballonvaart geeft u de kans om in een privé ballon met twee te genieten van de prachtige uitzichten over het Vlaamse landschap!

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenGent, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Sint-Niklaas, en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

 • Gezinsballonvaart

  799,00849,00 Meer informatie

  De meest exclusieve luchtballonvaart uit ons gamma. De gezinsvlucht wordt uitgevoerd in een privé geboekte luchtballon. Er zijn geen andere passagiers aan boord.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in België. Zo hebben we vertrekplaatsen in Vlaams-Brabant, AntwerpenOost-Vlaanderen, GentSint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in het Waasland vlakbij Antwerpen.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grootste markt van het land op te stijgen.

 • Ballonvaart Huwelijksaanzoek

  699,00790,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een onvergetelijk manier om je toekomstige partner ten huwelijk te vragen? Kies dan voor onze ballonvaart met huwelijksaanzoek en vraag je partner met een uitzicht over de Vlaamse landschappen.

   

  De ballonvluchten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenVlaams-BrabantAntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen.

  In Sint-Niklaas kan er zelfs vanop het grootste marktplein van het land opgestegen worden.

 • Romantische ballonvaart

  699,00740,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor koppels? Kies dan voor onze romantische ballonvaart en geniet met twee van de mooiste uitzichten over een regio naar keuze.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze landelijke en romantische opstijglocaties. Zo hebben we unieke vertrekplaatsen in AntwerpenGentSint-Niklaas, het Waasland, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen en het Waasland vlakbij Antwerpen.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

Sfeerbeelden van ballonvluchten

ballonvlucht België

Wat kan je verwachten van een VIP-ballonvaart?

Ballonvaren op een nog exclusiever niveau!

Met ons VIP-arrangement kan je ballonvaren in beperkte kring van 2 tot 4 personen. De hele  beleving duurt een 4-tal uur. Van voor het opstijgen tot na de landing ervaart u de volledige VIP experience. De ballonvlucht beleeft u in privé gezelschap zonder de aanwezigheid van onbekende medepassagiers. Na een uur vlucht sluiten we af met een uitgebreid champagneaperitief op de landingsplaats.

Een VIP-ballonvlucht is een totaal unieke, persoonlijke en onvergetelijke ervaring. Deze herinnering hoort bij een zeer speciale gelegenheid. Dit type ballonvlucht is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor een huwelijksaanzoek, jubileum, verjaardag,communie of het vieren van een andere speciale gelegenheid. Voor het onderhouden van klantenrelaties is de privé ballonvaart ook ideaal geschikt.

Natuurlijk zijn er veel meer gelegenheden waar het VIP-arrangement bij past. Samen de lucht in zonder medepassagiers, wie wil dat nou niet!

Verwen jezelf of iemand anders met een unieke en exclusieve beleving. Geniet van een ballonvaart in beperkt gezelschap en deel deze ervaring op een hoger niveau. Je kan een VIP-arrangement boeken voor twee tot vier personen.

Waar kan je je een VIP-ballonvaart boeken?

Hieronder vind je een overzicht van al onze mogelijke opstijglocaties:

Daarnaast kan je kiezen of je een ochtend- of avondvaart wil.

Ballonvluchten in Vlaanderen reserveren