Privé ballonvaart 3 personen

849,00899,00

De meest exclusieve luchtballonvaart uit ons gamma. De privé ballonvaart voor 3 personen wordt uitgevoerd in een privé gereserveerde luchtballon. Er zijn geen andere passagiers aan boord.

 

De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in België. Zo hebben we vertrekplaatsen in Vlaams-Brabant, AntwerpenOost-Vlaanderen, GentSint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in het Waasland vlakbij Antwerpen.

In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grootste markt van het land op te stijgen.

De meest exclusieve luchtballonvaart uit ons gamma. De privé ballonvaart voor 3 personen wordt uitgevoerd in een privé geboekte luchtballon. Er zijn geen andere passagiers aan boord. De luchtballon die we hiervoor inzetten geeft plaats aan 3 passagiers exclusief piloot. Elke passagier beschikt zo over comfortabele bewegingsruimte.

De vaart wordt volledig afgestemd op jouw maat.

Het persoonlijk contact met de piloot staat centraal tijdens deze ballonvaart. In de mate van het mogelijke laat hij de vlucht verlopen naar jouw wensen. Ben je een hoogvlieger, eerder een laagvlieger of verzot op de combinatie van de twee? Vraag er maar op los!

Opstijglocaties

Spildooren Ballooning beschikt over enkele bijzondere opstijglocaties die we gebruiken in functie van de windrichting en snelheid. Zo kan ons ervaren team steeds een veilige en ontspannen ballonvlucht garanderen.

Indien de weergoden ons gunstig gezind zijn, met een matige tot zwakke wind, behoort opstijgen vanop de grootste markt van het land in het stadscentrum van Sint-Niklaas tot één van de vluchtmogelijkheden.

De andere mogelijke vertrekplaatsen van de ballonvaart hebben dan weer een meer landelijk en rustiek karakter. Op die opstijglocaties kiezen we samen met tal van andere luchtballonnen het luchtruim. Prachtige panoramaviews gegarandeerd!

Wat kost een ballonvaart voor 3 personen?

De prijs voor een VIP- ballonvlucht voor 3 personen bedraagt 849 All-inclusive.

Wat is inbegrepen?

 • Privé gereserveerde luchtballon met piloot
 • Voorziene terugrit naar de opstijglocatie
 • Tijdige update over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
 • Uitgebreide briefing over de ballonvaart voor je opstijgt
 • Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uur
 • Uitgebreid aperitief met bubbels op de landingsplaats
 • Traditionele champagnedoop van de passagiers achteraf (op aanvraag)
 • Gepersonaliseerd aandenken
 • Begeleiding door een ervaren en enthousiast team
 • Volledige verzekering van de passagiers door Spildooren Ballooning

Hoe verloopt een ballonvaart?

Het hele avontuur gaat van start nog voor je plaatsneemt in de mand. De balloncrew stelt de luchtballon op alvorens vertrek. Je kan het hele inflatieproces van A tot Z meevolgen. Terwijl de voorbereidingen aan de gang zijn, krijg je een persoonlijke briefing door de piloot. Je krijgt alle nodige informatie en veiligheidsvoorschriften uitgebreid uitgelegd. Tijdens de briefing zal de piloot ook verklaren waarom ballonvaren de veiligste luchtsport ter wereld is. Zo kan zelf de meest gestresseerde passagier met volle teugen genieten van de ballonvaart die ongeveer een uur duurt.

Afsluiten doen we met een uitgebreid champagneaperitief op de landingsplaats. Met bijhorend hapje en drankje. Voor de allerkleinste onder ons voorzien we ook non-alcoholische dranken. Met een traditionele toast sluiten we deze fenomenale ervaring op een gezellige manier af. Op aanvraag voorzien wij ook een traditionele champagnedoop.

Hoogtevrees

Hebben sommige groepsleden last van hoogtevrees? Laat dat alvast geen issue zijn! Tijdens een luchtballonvaart maak je geen fysiek contact met de grond waardoor de nervositeit automatisch verdwijnt.

Ballonvaart wat aandoen?

De kleding die men in vlucht nodig heeft is nagenoeg dezelfde dan op de grond.

Zeker aan te raden!

 • stevige schoenen
 • lange broek

Een dikke jas is niet nodig bij 20 graden. Na de vlucht kan het wel flink afkoelen bij zonsondergang. Vandaar raden wij steeds aan om een jas mee te nemen die van pas komt tijdens het aperitief op de landingsplaats.

In een luchtballon is het niet veel kouder dan op de grond. De afkoeling op grotere hoogte wordt dan weer gecompenseerd door de warmteafstraling van de ballonbranders.

Wens je een ballonvaart voor 3 personen op maat?

 • Heb je een eigen specifieke opstijglocatie?
 • Andere specifieke vluchtwensen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren voor een offerte op maat!