fbpx

Verrassingsballonvaart

180,00

Op zoek naar een unieke ervaring? Dan is onze verrassingsballonvaart met goodie bag echt iets voor jou! Onze ballonvaart is geschikt voor jong en oud en neemt je mee over de prachtige Vlaamse velden en steden.

Je kunt zelf de datum kiezen waarop je wilt vertrekken en onze ballonvlucht vertrekt vanuit een van onze unieke opstijglocaties verspreid over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Vlaams-Brabant,  Oost-Vlaanderen, AntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland.

Vooral in de regio’s Oost-Vlaanderen en Antwerpen zul je versteld staan van de prachtige uitzichten die je vanuit de ballon zult hebben. In Sint-Niklaas kun je zelfs opstijgen vanaf het grootste marktplein van het land!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een goodie bag vol verrassingen om je ballonvaart nog specialer te maken. Boek nu jouw verrassingsballonvaart en maak herinneringen om nooit te vergeten!

Een verrassingsballonvaart is de perfecte manier om te genieten van een unieke ervaring. Stap aan boord van onze luchtballon en geniet van adembenemende uitzichten op het prachtige Vlaamse landschap. Onze unieke opstijglocaties zorgen vanaf het begin voor een exclusieve en onvergetelijke ervaring.

Wat is de prijs van een verrassingsballonvaart?

Je kan een verrassingsballonvaart boeken voor 180 all-inclusive. Wil je liever een privévlucht voor twee personen? Bekijk dan zeker onze VIP-ballonvaart voor twee personen.

Onze bijzondere opstijglocaties

Bij Spildooren Ballooning beschikken we over enkele bijzondere opstijglocaties die we kiezen op basis van de windrichting en -snelheid. Zo kunnen we een veilige en ontspannen ballonvlucht garanderen.
Als de weergoden ons gunstig gezind zijn met een matige tot zwakke wind, kunnen we opstijgen vanaf de grootste markt van het land in het stadscentrum van Sint-Niklaas. Andere opstijglocaties hebben dan weer een meer landelijk en rustiek karakter, waar we samen met andere luchtballonnen het luchtruim kiezen. Prachtige panoramische uitzichten gegarandeerd!

Wat is inbegrepen?

Als je een verrassingsballonvaart bij Spildooren Ballooning boekt, mag je het volgende verwachten:

  • Goodie bag met heel wat leuke verrassingen
  • Tijdige update over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing voor de vlucht
  • Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uur
  • Lekker hapje en drankje om af te sluiten
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Uitgebreid aperitief met bubbels op de landingsplaats
  • Professioneel en ervaren begeleidingsteam
  • Volledige verzekering van de passagiers door ons

Hoe verloopt een ballonvaart?

Het hele avontuur begint nog voordat je aan boord van de mand gaat. Onze balloncrew zorgt voor het opstellen van de luchtballon en je kan het hele inflatieproces van A tot Z meemaken