Ballonvaart Pensioen

Vanaf: 149

Ben je opzoek naar een origineel cadeau voor een collega of vriend die met pensioen gaat? Dan is een ballonvaart het ideale geschenk

 

De ballonvluchten vertrekken vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenGentAntwerpen, Sint-Niklaas, het Waasland, en Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

In Sint-Niklaas behoort opstijgen vanop de Grote Markt tot één van de mogelijkheden.

-
+

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een collega of vriend die met pensioen gaat? Dan is een ballonvaart het ideale geschenk.

Het organiseren van een originele activiteit was nog nooit zo eenvoudig.

Spildooren Ballooning heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in de begeleiding van diverse activiteiten gaande van ballonvluchten voor een kinderverjaardag tot ballonvaarten met grote groepen.

We bieden twee verschillende formules aan.

Je kan een ballonvlucht reserveren op de dag dat de persoon met pensioen gaat of een cadeaubon aankopen die de gepensioneerde op een eigen gekozen tijdstip kan inruilen voor een fantastisch avontuur.

Reservatie op de dag zelf

Naargelang de dagindeling kan je kiezen voor de luchtballonvaart s ’ochtends of s ’avonds. In de praktijk is dit cadeau vrij weersafhankelijk. De ballonvaart reserveren in een lente en zomer periode is ten zeerste aan te raden.

In geval van slecht weer op de dag van de vlucht kan de piloot uit veiligheidsoverwegingen de ballonvlucht uitstellen naar een ander moment.

Cadeaubon ballonvaart

Wens je het cadeau niet te laten afhangen van de weergoden? Kies dan voor een cadeaubon ballonvaart. Neem gerust een kijkje op onze cadeaubon pagina. De gepensioneerde kan zelf een dag uitkiezen voor een ballonvlucht via de contactgegevens op de cadeaubon.

Hoe gaat een ballonvaart in zijn werk?

Het ballonvaartavontuur duurt in totaal een drie à vier uur! De ballon wordt eerst en vooral opgeblazen door ons professioneel crewteam terwijl de piloot alle passagiers uitgebreid informeert over wat er hen te wachten staat. Eens de ballon is opgestegen, duurt de luchtballonvaart een uurtje. Na afloop word je hartelijk ontvangen met een lekker hapje, drankje en natuurlijk de traditionele aperitief met bubbels op de landingsplaats als aangename afsluiter.

Hoogtevrees?

Heeft iemand van het gezelschap last van hoogtevrees? Laat dat alvast geen issue zijn! Tijdens een luchtballonvaart maak je geen fysiek contact met de grond waardoor die angst automatisch verdwijnt.

Interesse?

Een korte samenvatting:

  • Op tijd een update over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing voor je opstijgt
  • Adembenemende ballonvlucht van ongeveer een uur
  • Hapje en drankje als afsluiter van onvergetelijk avontuur.
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Traditionele champagnedoop (op aanvraag)
  • Professioneel en ervaren begeleidingsteam
  • Volledige verzekering van iedere passagiers door Spildooren Ballooning

Heb je interesse in een ballonvlucht voor iemand die met pensioen gaat of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!