Ballonvaart Huwelijksaanzoek

799,00849,00

Ben je op zoek naar een onvergetelijk manier om je toekomstige partner ten huwelijk te vragen? Kies dan voor onze ballonvaart met huwelijksaanzoek en vraag je partner met een uitzicht over de Vlaamse landschappen.

 

De ballonvluchten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenVlaams-BrabantAntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen.

In Sint-Niklaas kan er zelfs vanop het grootste marktplein van het land opgestegen worden.

Ben je op zoek naar een onvergetelijk manier om je toekomstige partner ten huwelijk te vragen? Bij Spildooren Ballooning hebben we allerlei originele ballonvluchten. Denk bijvoorbeeld aan een ballonvaart met huwelijksaanzoek. Want zeg nu zelf, wat is er romantischer dan een huwelijksaanzoek in een luchtballon boven een regio naar keuze.

Romantische aanzoek voor huwelijk in een luchtballon

Vraag je partner ten huwelijk op een fantastisch originele manier tijdens een romantische ballonvaart voor 2. Spildooren Ballooning heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring met dit type ballonvluchten. De persoonlijke en professionele begeleiding van ons team, laat niks aan het toeval over. Heel de vlucht staat in het teken van het verlossende ja-woord. Wij nemen het organisatorisch gedeelte volledig voor onze rekening en zorgen ervoor dat er die dag niks kan foutlopen.

De luchtballon wordt privé-gereserveerd voor jou en je partner.

Onze ervaren piloot is de enige andere persoon aanwezig in de ballonmand.

Wat is inbegrepen?

 • Privé gereserveerde luchtballon met piloot
 • Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uur
 • Uitgebreid aperitief
 • Voorziene terugrit naar de opstijglocatie
 • Begeleiding aanzoek door ervaren en enthousiast team
 • Tijdige update over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
 • Uitgebreide briefing door de piloot voor je opstijgt
 • Gepersonaliseerd aandenken
 • Volledige verzekering van de passagiers door Spildooren Ballooning

Hoe gaat de ballonvaart in zijn werk?

We starten met het opstellen van de luchtballon op de opstijglocatie. Op dat moment word je uitgebreid geïnformeerd over wat je te wachten staat. Het ideale aanzoekmoment in vlucht wordt vooraf duidelijk besproken. Geen stress of onwetendheid voor het bovenhalen van de ring.

Indien u het ja-woord graag op beeld heeft, kunnen wij ook zorgen voor een filmpje van het aanzoek via een go pro camera die we in de ballonmand installeren. Van zodra de piloot en crew de voorbereidingen hebben afgerond, staat de ballon klaar voor vertrek. Tijdens de ballonvaart is het genieten van een uur lang geruisloos zweven in een privé ballon. De ideale sfeer voor het geslaagd huwelijksaanzoek.

Na de ballonvlucht word je opgewacht op de landingsplaats met een uitgebreid aperitief, bijhorende hapjes en tal van andere ook niet-alcoholische dranken. Na afloop voorzien wij de terugrit naar de vertrekplaats.

Huwelijksaanzoek op uw maat?

Heb je enkele specifieke wensen voor je huwelijksaanzoek, twijfel dan niet om ons te contacteren!

Enkele specifieke wensen uit het verleden

 • Uitgebreid champagneaperitief met vrienden of familie. Ons ervaren team verzorgt op professionele wijze de communicatie met je vrienden of familie zodat zij op het juiste moment hun opwachting maken tijdens de landing.
 • Fles champagne met twee glazen mee in vlucht.