Ballonvaart Sint-Niklaas

Vanaf: 139

Ontdek Sint-Niklaas vanuit de lucht met een onvergetelijke ballonvaart bij Spildooren Ballooning! We zijn gespecialiseerd in ballonvluchten over heel Vlaanderen.

 

Het creëren van een unieke persoonlijke ervaring is bij ons het belangrijkste aspect van de ballonvaart. We nemen de tijd om samen met jou de hele beleving voor te bereiden.

Onze piloot, Thomas Spildooren,  een expert in ballonvaarten, staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden doorheen het hele avontuur.

-
+

Wat Maakt Onze Ballonvaarten zo speciaal?

Het hele avontuur gaat van start nog voor je plaatsneemt in de mand. De balloncrew stelt de luchtballon op alvorens vertrek. U kan het hele inflatieproces van A tot Z meemaken. Terwijl de voorbereidingen aan de gang zijn, krijgt u een persoonlijke briefing door de piloot. U krijgt alle nodige informatie en veiligheidsvoorschriften uitgebreid uitgelegd. Tijdens de briefing zal de piloot ook verklaren waarom ballonvaren de veiligste luchtsport ter wereld is. Zo kan zelfs de meest gestresseerde passagier met volle teugen genieten van de ballonvaart die ongeveer een uur duurt.

Afsluiten doen we met een uitgebreid aperitief op de landingsplaats. Met bijhorend hapje en drankje. Voor de allerkleinste onder ons voorzien we ook non-alcoholische dranken. Met een traditionele toast sluiten we deze fenomenale ervaring op een gezellige manier af. Op aanvraag voorzien wij ook een traditionele champagnedoop.

Opstijglocaties

Spildooren Ballooning beschikt over enkele bijzondere opstijglocaties die we gebruiken in functie van de windrichting en snelheid. Zo kan ons ervaren team steeds een veilige en ontspannen ballonvlucht garanderen.

Indien de weergoden ons gunstig gezind zijn met een matige tot zwakke wind behoort opstijgen vanop de grootste markt van het land in het stadscentrum van Sint-Niklaas tot één van de vluchtmogelijkheden.

De andere mogelijke vertrekplaatsen van de ballonvaart hebben dan weer een meer landelijk en rustiek karakter. Op die opstijglocaties kiezen we samen met tal van andere luchtballonnen het luchtruim. Prachtige panoramaviews gegarandeerd!

Wat Is Inbegrepen?

  • Tijdige Updates: Ontvang informatie over de opstijg locatie en weersomstandigheden.
  • Uitgebreide Briefing: Voor de vlucht ontvang je een gedetailleerde briefing om optimaal van de ervaring te genieten.
  • Adembenemende Ballonvaart: Zweef ongeveer een uur lang over het Wase landschap.
  • Afsluitend Drankje: Na de vlucht wacht een gezellig aperitief met bubbels op de landingsplaats.
  • Gepersonaliseerd Aandenken: Neem een blijvende herinnering mee naar huis.
  • Professioneel Team: Ons ervaren team staat garant voor een soepele en plezierige ervaring.
  • Volledige Passagiersverzekering: Je bent volledig verzekerd tijdens de vlucht.

Praktische Informatie

  • Leeftijdsvereisten: Er is geen minimum of maximumleeftijd om deel te nemen aan onze ballonvaarten. Kinderen onder de 12 jaar hebben een begeleider nodig.
  • Kledingadvies: Draag comfortabele kleding en stevige schoenen en een lange broek. Een jas voor de afkoeling na na zonsondergang wordt aanbevolen.

Hoogtevrees? Geen Zorgen!

In een luchtballon heb je geen fysiek contact met de grond, wat zorgt voor een zorgeloze beleving.

Wens je graag te ballonvaren in een andere regio? Zo hebben we ook opstijglocaties in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in het Waasland.