fbpx

Ballonvaart Communie of Lentefeest

Vanaf: 149

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor communicant of iemand die zijn/haar lentefeest viert? Dan is een ballonvaart het ideale geschenk.

 

De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Gent, Sint-Niklaas, Antwerpen, Vlaams-Brabant en het Waasland,. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

-
+

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor communicant of iemand die zijn/haar lentefeest viert? Dan is een ballonvaart het ideale geschenk.

Het organiseren van een originele activiteit was nog nooit zo eenvoudig.

Spildooren Ballooning heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring in de begeleiding van diverse activiteiten gaande van ballonvluchten voor een communie of lentefeest tot ballonvaarten met heel de familie.

Twee formules

Je kan een ballonvlucht reserveren op de dag zelf of een cadeaubon aankopen die de communicant op een eigen gekozen tijdstip kan inruilen voor een fantastisch avontuur.

Reservatie op de dag van het feest

Naargelang de dagindeling kan je kiezen voor de luchtballonvaart s ’ochtends of s ’avonds. In de praktijk is dit cadeau vrij weersafhankelijk. De ballonvaart reserveren in een lente en zomer periode is ten zeerste aan te raden.

In geval van slecht weer op de dag van de vlucht kan de piloot uit veiligheidsoverwegingen de ballonvlucht uitstellen naar een ander moment.

Cadeaubon ballonvaart

Wens je je feestactiviteit niet te laten afhangen van de weergoden, kies dan voor een cadeaubon ballonvaart. Neem gerust een kijkje op onze cadeaubon pagina. De communicant kan zelf een dag uitkiezen voor een ballonvlucht via de contactgegevens op de cadeaubon.

Hoe gaat een ballonvaart in zijn werk?

Het ballonvaartavontuur duurt in totaal een drie à vier uur! De ballon wordt eerst en vooral opgeblazen door ons professioneel crewteam terwijl de piloot alle passagiers uitgebreid informeert over wat er hen te wachten staat. Eens de ballon is opgestegen, duurt de luchtballonvaart een uurtje. Na afloop word je hartelijk ontvangen met een lekker hapje, drankje en natuurlijk de traditionele aperitief met bubbels op de landingsplaats als aangename afsluiter.

Hoogtevrees?

Heeft iemand van het gezelschap last van hoogtevrees? Laat dat alvast geen issue zijn! Tijdens een luchtballonvaart maak je geen fysiek contact met de grond waardoor die angst automatisch verdwijnt.

Interesse?

Een korte samenvatting:

  • Op tijd een update over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing voor je opstijgt
  • Adembenemende ballonvlucht van ongeveer een uur
  • Hapje en drankje als afsluiter van onvergetelijk avontuur.
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Traditionele champagnedoop voor de communicant (op aanvraag)
  • Professioneel en ervaren begeleidingsteam
  • Volledige verzekering van iedere passagiers door Spildooren Ballooning

Heb je interesse in een ballonvlucht als cadeau voor een communie of lentefeest? Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!