VIP-vlucht

Ervaar het ballonvaren op een nog exclusiever niveau! Met ons VIP-arrangement kan je ballonvaren in een luchtballon met een select gezelschap van 2 tot 4 personen. Tijdens deze ballonvaart beleef je jouw intieme momenten zonder medepassagiers.

Een VIP-ballonvlucht is een totaal unieke, persoonlijke en onvergetelijke ervaring. Deze herinnering hoort bij een zeer speciale gelegenheid. Dit arrangement is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor een huwelijksaanzoek of het vieren van een andere speciale gelegenheid.

Natuurlijk zijn er veel meer gelegenheden waar het VIP-arrangement bij past. Samen de lucht in zonder medepassagiers, wie wil dat nou niet!

Verwen jezelf of iemand anders met een unieke en exclusieve beleving. Geniet van een ballonvaart in beperkt gezelschap en deel deze ervaring op een hoger niveau. Je kan een VIP-arrangement boeken voor twee tot vier personen.

Product Filters

Toont alle 6 resultaten

 • Romantische ballonvaart

  590,00740,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor koppels? Kies dan voor onze romantische ballonvaart en geniet met twee van de mooiste uitzichten over een regio naar keuze.

 • Ballonvaart Huwelijksaanzoek

  590,00790,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een onvergetelijk manier om je toekomstige partner ten huwelijk te vragen? Kies dan voor onze ballonvaart met huwelijksaanzoek en vraag je partner met een uitzicht over de Vlaamse landschappen.

 • Ballonvaart Jubileum

  590,00790,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor uw jubileum? Bij Spildooren Ballooning hebben we zeer romantische ballonvluchten. Onze VIP ballonvaart geeft u de kans om in een privé ballon met twee te genieten van de prachtige uitzichten over het Vlaamse landschap!

 • Ballonvaart Huwelijk

  590,00790,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor een huwelijk? Bij Spildooren Ballooning hebben we zeer romantische ballonvluchten. Onze VIP ballonvlucht geeft u de kans om in een privé ballon met twee te genieten van de meest adembenemende uitzichten boven het Vlaamse landschap!

 • Gezinsballonvaart

  750,00850,00 Meer informatie

  De meest exclusieve luchtballonvaart uit ons gamma. De gezinsvlucht wordt uitgevoerd in een privé geboekte luchtballon. Er zijn geen andere passagiers aan boord.

 • Ballonvaart met gezin

  750,00850,00 Meer informatie

  Op zoek naar het ultieme uitje voor je gezin? Onze ballonvaart is geschikt voor jong en oud en neemt jullie mee over de Vlaamse velden en steden.