fbpx
Laden…

Ochtendvlucht

Een ochtendvaart is een magische reis in een luchtballon. Ervaar het unieke gevoel van een vogel die door de lucht zweeft. Ballonvaren kan het hele jaar door en je kan vrijwel overal in Vlaanderen instappen. We hebben in bijna elke provincie één of meerdere vaste opstijglocaties.

Niet voor niets is er het spreekwoord “de ochtendstond heeft goud in de mond”. Een ballonvaart bij het krieken van de dag heeft iets heel sereens. Een ballonvaart in alle vroegte en stilte. Zien hoe Vlaanderen zich ontwaakt. Je zal nauwelijks beseffen dat je mee beweegt met de wind, maar dat doe je wel degelijk. Beleef dus een onvergetelijke ochtendballonvaart bij Spildooren Ballooning!

Tijdens de prachtige ochtendvaart vertelt onze even gezellige als kundige piloot leuke weetjes over de omgeving en het varen zelf. Na 1,5 uur genieten, landen jullie weer veilig ergens in Vlaanderen. Waar? Dat weet je nooit exact. Spannend toch? Gelukkig volgen onze wagens jullie op de voet en wachten jullie op. Eenmaal geland wacht jullie een traditionele doop – inclusief een vluchtcertificaat!

Product Filters

Toont alle 2 resultaten

View :
 • Ochtend Ballonvaart

  Meer informatie

  Wie echt wil genieten van de rust in de lucht kiest voor een ballonvaart in de vroege ochtenduren.

  Bij het krieken van de dag als de wereld onder ons nog in diepe rust is, stijgen we op.

  Toegegeven, voor een ochtend ballonvaart moet je vroeg uit de veren, maar je krijgt daar zeker geen spijt van.

   

  De ballonvluchten vertrekken steeds vanuit onze rustieke en karaktervolle vertrekplaatsen. Zo hebben we opstijglocaties in AntwerpenGentSint-NiklaasOost-VlaanderenVlaams-Brabant, en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen en het Waasland vlakbij Antwerpen.

 • Ballonvaart met ontbijt

  Meer informatie

  Plan je een ballonvaart in de ochtend met vrienden, familie, bedrijfsrelaties of werknemers en wens je deze activiteit te koppelen aan een lekker ontbijt? Dan is een ballonvaart met ontbijt de combinatie voor jou!

   

  Op het laatste moment op zoek naar een adembenemende activiteit op een prachtige zomerdag? Dan is een last minute ballonvaart iets voor jou!

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Sint-Niklaas, Gent, het Waasland, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de Oost-Vlaamse regio en Antwerpen.