Avond Ballonvaart

Vanaf: 139

Een zonsondergang is natuurlijk prachtig op het strand. Maar heb je die wel eens gezien vanuit de lucht?

Tijdens een avond ballonvaart staat de horizon een stuk lager waardoor de hemel extra indrukwekkend is. Ah… dat kippenvel komt dus niet door de frisse lucht.

 

De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen en het Waasland vlakbij Antwerpen.

In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

Een ballonvlucht ’s avonds is inclusief:

  • Tijdige informatie over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing over de ballonvaart voor je opstijgt
  • Ballonvaart van ongeveer een uurtje
  • Traditionele champagnedoop van de passagiers
  • Gepersonaliseerd souvenir
  • Begeleiding door een ervaren team
  • Verzekering van de passagiers

Lijkt een avondvaart je wel een leuke ervaring? Dan is een ballonvaart van Spildooren Ballooning precies wat je zoekt! Wil je graag in een klein groepje genieten van de ervaring? Dan hebben we goed nieuws voor jou: het is ook mogelijk om een VIP privé-avondvaart te boeken voor twee tot drie personen. Kun je niet wachten om samen met ons op te stijgen? Reserveer dan direct een avond ballonvaart op deze pagina of neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Ook bieden we ochtend ballonvaarten aan.

Samen met Spildooren Ballooning zweef je de zonsondergang tegemoet in een avondvaart

Wil jij eens meemaken hoe het is om een ballonvaart te maken bij zonsondergang? Boek dan een van de avondvaarten van Spildooren Ballooning! Waar je zo’n ballonvlucht precies wil maken, speelt geen rol: we bieden onze vaarten namelijk aan in verschillende regio’s. Wat maakt een avondvaart nu zo speciaal? Wel, naast het feit dat je kunt genieten van de laatste zonnestralen van de dag, kun je de zon ook zien zakken en vanuit de lucht genieten van het landschap dat zich klaarmaakt voor de nacht. Laat je omhullen door de mooiste tinten roze en paars en geniet van het adembenemende, unieke uitzicht.

Hoe verloopt zo’n ballonvaart ’s avonds?

Wel, in de eerste plaats moet de luchtballon natuurlijk opgesteld worden. Ondertussen heb je tijd om al je prangende vragen te stellen aan de piloot. Op dat moment word je natuurlijk ook voldoende geïnformeerd over de belevenis die je te wachten staat. Als alle voorbereidingen in orde gebracht zijn, kunnen we opstijgen en ons een uur lang laten meedrijven op het ritme van de wind. Na de ballonvlucht word je opgewacht met een hapje en een drankje en de traditionele champagnedoop staat je dan natuurlijk ook nog te wachten.