fbpx
Laden…

Avondvlucht

Een avondvaart is een magische reis in een luchtballon. Ervaar het unieke gevoel om als een vogel door de lucht te zweven. Ballonvaren kan het hele jaar door en je kan vrijwel overal in Vlaanderen instappen. We hebben namelijk in bijna elke provincie één of meerdere vaste opstijglocaties.

Een zonsondergang is natuurlijk prachtig op het strand. Maar heb je die wel eens gezien vanuit de lucht? De horizon staat een stuk lager waardoor de hemel extra indrukwekkend is. Ah… dat kippenvel komt dus niet door de frisse lucht. Beleef dus een onvergetelijke avondballonvaart bij Spildooren Ballooning!

Tijdens de prachtige avondvaart vertelt onze even gezellige als kundige piloot leuke weetjes over de omgeving en het varen zelf. Na 1,5 uur genieten, landen jullie weer veilig ergens in België. Waar? Dat weet je nooit exact. Spannend toch? Gelukkig volgen onze wagens jullie op de voet en wachten jullie op. Eenmaal geland wacht jullie een glaasje bubbels – inclusief een vluchtcertificaat!

Product Filters

Toont alle 2 resultaten

View :
 • Ballonvaart met diner

  Meer informatie

  Plan je een ballonvaart met vrienden, familie, bedrijfsrelaties of werknemers en wens je deze activiteit te koppelen aan een gezellig samenzijn tijdens een diner? Dan is een ballonvaart met eten de ideale mix van de twee.

 • Avond Ballonvaart

  Meer informatie

  Een zonsondergang is natuurlijk prachtig op het strand. Maar heb je die wel eens gezien vanuit de lucht?

  Tijdens een avond ballonvaart staat de horizon een stuk lager waardoor de hemel extra indrukwekkend is. Ah… dat kippenvel komt dus niet door de frisse lucht.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen en het Waasland vlakbij Antwerpen.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.