Privé ballonvaart 4 personen Antwerpen

899,00

Ben je op zoek naar een avontuurlijke uitstap of exclusief cadeau? Kies dan voor onze privé ballonvaart voor 4 vanuit Antwerpen en geniet van de mooiste uitzichten over het Antwerpse landschap.

Ben je op zoek naar een avontuurlijke uitstap of exclusief cadeau? Bij Spildooren Ballooning hebben we originele ballonvluchten. Denk bijvoorbeeld aan een privé ballonvaart met vier vanuit Antwerpen. Want zeg nu zelf, wat is er beter dan samen boven het Antwerpse stadscentrum de zonsondergang tegemoet te zweven?

Ballonvaren met 4 passagiers en piloot!

Beleef één van de meest exclusieve vormen van ballonvaren tijdens een vlucht in een privé gereserveerde luchtballon voor 4 passagiers. Er zijn geen andere mensen in de ballonmand aanwezig met uitzondering van onze ervaren piloot.

De ontspannen sfeer, de adembenemende uitzichten vanuit een privé ballon en het aperitief na de ballonvlucht zijn slechts enkele van de vele troeven die deze vlucht uniek maken. Onze VIP-formule is uitstekend geschikt als origineel verjaardagscadeau, jubileumcadeau, gezinsuitstap enz…

Wil je iemand verrassen met een privé ballonvaart voor  4 personen? Kijk gerust even op onze cadeaubonpagina.

Wat is inbegrepen?

  • Privé gereserveerde luchtballon met piloot
  • Bubbels na de ballonvaart op de landingsplaats
  • Voorziene terugrit naar de opstijglocatie
  • Tijdige update over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
  • Uitgebreide briefing over de ballonvaart voor je opstijgt
  • Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uur
  • Traditionele champagnedoop van de passagiers achteraf (op aanvraag)
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Begeleiding door een ervaren en enthousiast team
  • Volledige verzekering van de passagiers door Spildooren Ballooning

Hoe gaat een privé ballonvaart in zijn werk?

Het hele avontuur gaat van start nog voor je plaatsneemt in de mand. De balloncrew stelt de luchtballon op alvorens vertrek. Je kan het hele inflation proces van A tot Z meevolgen. Tijdens de voorbereidingen word je persoonlijk gebrieft door de piloot. Je krijgt alle nodige informatie en veiligheidsvoorschriften uitgebreid uitgelegd. Tijdens de briefing zal de piloot ook verklaren waarom ballonvaren de veiligste luchtsport ter wereld is. Zo kan zelfs de meest gestresseerde passagier met volle teugen genieten van de ballonvaart die ongeveer een uur duurt.

Als kers op de taart staat er na de landing een aperitief met bijhorend hapje en drankje te wachten op de landingsplaats als gezellige afsluiter van een fenomenale ervaring. Op aanvraag voorzien wij ook een traditionele champagnedoop. Nadien word je teruggebracht naar de opstijglocatie.

Privé ballonvlucht op jouw maat?

Heb je enkele specifieke wensen voor je vlucht, zoals een andere opstijglocatie, twijfel dan niet om ons te contacteren!