Standaardvlucht

Een ballonvaart met Spildooren Ballooning betekent een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Ballonvaren kan het hele jaar door en bij elke gelegenheid. Beleef het avontuur van je leven!

Spildooren Ballooning maakt het mogelijk om een ballonvlucht te boeken vanuit je eigen regio, de ballonvaart vertrekt vanuit een locatie in jouw buurt. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur.standaard ballonvlucht

Voor en na het ballonvaren ontbreekt het je in ieder geval aan niets. Onze piloot en de crew zullen je zorgvuldig begeleiden. En tijdens de ballonvaart zal de piloot al je vragen beantwoorden en je tevens wegwijs maken over het landschap waarover je vaart met de luchtballon. Bij een ballonvaart is de opstijglocatie bekend, maar waar je met de luchtballon landt bepaalt de wind. Dat maakt ballonvaren een avontuur op zich!

Product Filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

 • Ballonvaart in groep

  Meer informatie

  Op zoek naar een leuke uitstap met vrienden of familie? Wat dacht je van een ballonvaart in groep bij Spildooren Ballooning?

  Bij Spildooren Ballooning bieden we ballonvaarten voor groepen van 7 tot 100 personen. Geniet samen van een unieke vlucht, al dan niet privé gereserveerd, boven het Vlaamse landschap.

 • Ballonvaart Verjaardag

  Meer informatie

  Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor je partner, vrienden of familie? Dan is een verjaardagsballonvaart het ideale geschenk!

 • Ballonvaart Last Minute

  Vanaf: 119 Meer informatie

  Op het laatste moment op zoek naar een adembenemende activiteit op een prachtige zomerdag? Dan is een last minute ballonvaart iets voor jou!

 • Ballonvaart Communie of Lentefeest

  Vanaf: 119 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor communicant of iemand die zijn/haar lentefeest viert? Dan is een ballonvaart het ideale geschenk.

 • Ballonvaart Pensioen

  Vanaf: 119 Meer informatie

   Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een collega of vriend die met pensioen gaat? Dan is een ballonvaart het ideale geschenk. 

 • Ballonvaart Cadeaubon

  Vanaf: 119 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een collega, vriend of familielid? Dan is een ballonvaart cadeaubon het ideale geschenk. Ontdek onze verschillende formules!

 • Ballonvaart 2 personen

  238,00278,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor 2 personen is een zeer romantische vluchtformule bij Spildooren Ballooning. Geniet in een luchtballon met je partner, vriend(in), moeder of vader van de meest adembenemende uitzichten die het Vlaamse landschap te bieden heeft.

 • Ballonvaart 3 personen

  357,00417,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor 3 personen is een populaire vluchtformule bij Spildooren Ballooning. Geniet in een luchtballon met je gezin, vrienden of familie van de prachtige uitzichten die het Vlaamse landschap te bieden heeft.

 • Ballonvaart voor 4 personen

  476,00556,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor 4 personen is één van de meest succesvolle vluchtformules bij Spildooren Ballooning. Geniet in een luchtballon met je gezin, vrienden of familie van de meest adembenemende uitzichten die het Vlaamse landschap te bieden heeft.

 • Ballonvaart 5 personen

  595,00695,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor uw hele gezin? Een ballonvaart voor 5 personen is één van de vluchtformules bij Spildooren Ballooning. Geniet samen in een luchtballon van de meest adembenemende uitzichten boven het Vlaamse landschap.

 • Ballonvaart 6 personen

  714,00834,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor 6 personen is één van de vluchtformules bij Spildooren Ballooning. Geniet in een luchtballon met je gezin, vrienden of familie van de meest adembenemende uitzichten boven het Vlaamse landschap.

 • Ballonvaart 7 personen

  833,00973,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht met 7 personen boeken? Dat kan bij Spildooren Ballooning. Geniet samen je gezin, vrienden of familie in een luchtballon van de prachtige uitzichten boven het Vlaamse landschap.