Ballonvaart boven de Alpen wintersport op hoog niveau!

Bent u een ware avonturier en heeft u er altijd al eens van gedroomd om de bergen vanuit een ander perspectief te bekijken? Dan is een ballonvaart boven de Alpen echt iets voor u!

Ieder jaar trekken we eind januari naar de Zwitserse Alpen om daar in de bergen prachtige ballonvaarten te maken. We vertrekken dan vanuit Chateau-d’Oex, samen met zusterstad Sint-Niklaas de bakermat van de wereldwijde ballonvaart, Chateau-d’Oex is een klein Zwitsers dorpje niet ver van Gstaad van waaruit we zowel vallei- als prachtige trans-Alpijnse vluchten doen. Het is een magnifieke ervaring om over de bergtoppen te vliegen, de valleien te kunnen bewonderen vanuit de lucht en zelfs de eyecatchers van de Alpen zoals de Mont Blanc en de Matterhorn te kunnen zien vanuit de ballonmand.

Een ballonvaart in de Alpen is een ware belevenis. De sneeuw, de bergen en een luchtballon zijn de ideale mix om uw wintersport nog onvergetelijker te maken. We stijgen op, landen in de sneeuw en drinken daarna om de ballonvaart in schoonheid te eindigen nog een lekker glaasje jenever of bubbels met een prachtig panorama als achtergrond. U kan kiezen tussen een ballonvaart van ongeveer twee uur of twee vluchten van een uur waarvan één in de voormiddag en één in de namiddag. De kostprijs hiervoor bedraagt EUR 350 per persoon.

Geniet hier mee van de meest fantastische ballonvaart van het jaar!