Laden…

Ballonvaart Oostende

Ben je op zoek naar een goede & betrouwbare ballonvaartspecialist in Oostende voor een onvergetelijke ballonvlucht?

Spildooren Ballooning is dé specialist van ballonvaarten in regio 8400 en omgeving.

Maak een keuze uit verschillende types ballonvaarten: een ochtend of een avond ballonvaart. Ook het aantal medereizigers kies je zelf.

Er kunnen tot elf passagiers in onze grootste mand, dus neem gerust wat compagnons en familie mee! Hou je het liever poëtisch met 2? Val dan voor onze VIP-arrangementen.

EEN BALLONVAART IN REGIO OOSTENDE?

Spildooren Ballooning heeft meer dan 25 jaar bekwaamheid in Oostende! Ervaar onze vurigheid voor ballonvaren voor zowel organisaties als particulieren.

25 Jaar Ervaring

Familiebedrijf met 25 jaar ervaring

Actief in Oostende

Dé referentie in Oostende en omstreken

Gratis cadeau

Gepersonaliseerd aandenken bij iedere vlucht

Beste prijsgarantie

Boek al een ballonvlucht vanaf € 139

Onze Ballonlvuchten

Wij vliegen over Oostende met verschillende soorten ballonvaarten. Hieronder kan je alle vluchten per categorie terugvinden!

 • Avond Ballonvaart

  Meer informatie

  Een zonsondergang is natuurlijk prachtig op het strand. Maar heb je die wel eens gezien vanuit de lucht?

  Tijdens een avond ballonvaart staat de horizon een stuk lager waardoor de hemel extra indrukwekkend is. Ah… dat kippenvel komt dus niet door de frisse lucht.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen en het Waasland vlakbij Antwerpen.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Ballonvaart met diner

  Meer informatie

  Plan je een ballonvaart met vrienden, familie, bedrijfsrelaties of werknemers en wens je deze activiteit te koppelen aan een gezellig samenzijn tijdens een diner? Dan is een ballonvaart met eten de ideale mix van de twee.

 • Bedrijfsincentive Ballonvaart

  Meer informatie

  Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau, beloning of een incentive voor jouw werknemers of klanten? Bij Spildooren Ballooning hebben we originele bedrijfsuitjes. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsincentive ballonvaart, de perfecte manier om uw personeel en/of klanten te belonen met een ballonvlucht boven een regio naar keuze.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenVlaams-BrabantAntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland. In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Teambuilding Ballonvaart

  Meer informatie

  Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau of beloning voor jouw werknemers of personeel? Bij Spildooren Ballooning hebben we originele bedrijfsuitstapjes. Denk bijvoorbeeld aan de teambuilding ballonvaart, de perfecte manier om jouw personeel of werknemers te belonen met een ballonvlucht boven een regio naar keuze.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, GentVlaams-Brabant, Sint-Niklaas en het Waasland.

  In Sint-Niklaas kan men zelfs opstijgen vanop de Grote Markt.

 • Ballonvaart met ontbijt

  Meer informatie

  Plan je een ballonvaart in de ochtend met vrienden, familie, bedrijfsrelaties of werknemers en wens je deze activiteit te koppelen aan een lekker ontbijt? Dan is een ballonvaart met ontbijt de combinatie voor jou!

   

  Op het laatste moment op zoek naar een adembenemende activiteit op een prachtige zomerdag? Dan is een last minute ballonvaart iets voor jou!

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Sint-Niklaas, Gent, het Waasland, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de Oost-Vlaamse regio en Antwerpen.

 • Ochtend Ballonvaart

  Meer informatie

  Wie echt wil genieten van de rust in de lucht kiest voor een ballonvaart in de vroege ochtenduren.

  Bij het krieken van de dag als de wereld onder ons nog in diepe rust is, stijgen we op.

  Toegegeven, voor een ochtend ballonvaart moet je vroeg uit de veren, maar je krijgt daar zeker geen spijt van.

   

  De ballonvluchten vertrekken steeds vanuit onze rustieke en karaktervolle vertrekplaatsen. Zo hebben we opstijglocaties in AntwerpenGentSint-NiklaasOost-VlaanderenVlaams-Brabant, en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen en het Waasland vlakbij Antwerpen.

 • Ballonvaart 10 personen

  1.290,001.490,00 Meer informatie

  Met 10 personen de lucht in met een ballon? Dat kan bij Spildooren Ballooning!

  We hebben een ballon waarin je samen met 9 andere personen kan genieten van de prachtige uitzichten boven het Vlaamse landschap.

   

  De ballonvaarten starten vanuit één van onze unieke opstijglocaties in België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in steden zoals Gent, Antwerpen en Sint-Niklaas maar ook in de grotere regio’s zoals het Waasland, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Ballonvaart 9 personen

  1.161,001.341,00 Meer informatie

  Met 9 personen de lucht in met een ballonvaart? Dat kan bij Spildooren Ballooning!

  We bieden een formule aan waarbij je samen met je gezin, vrienden of familie in een luchtballon kan genieten van de prachtige uitzichten boven het Vlaamse landschap.

   

  De ballonvluchten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in steden zoals Sint-Niklaas, Gent en Antwerpen maar ook in de grotere regio’s zoals Oost-VlaanderenVlaams-Brabant en het Waasland.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Ballonvaart 7 personen

  903,00973,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht met 7 personen boeken? Dat kan bij Spildooren Ballooning. Geniet samen je gezin, vrienden of familie in een luchtballon van de prachtige uitzichten boven het Vlaamse landschap.

   

  De ballonvaarten starten vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenAntwerpen, Vlaams-Brabant, Gent  Sint-Niklaas en het Waasland.

  De meest karaktervolle vertrekplaatsen zijn vooral terug te vinden in de Oost-Vlaamse regio en Antwerpen.

  In Sint-Niklaas behoort opstijgen vanop de Grote Markt tot één van de vluchtmogelijkheden.

 • Ballonvaart 3 personen

  387,00417,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor 3 personen is een populaire vluchtformule bij Spildooren Ballooning. Geniet in een luchtballon met je gezin, vrienden of familie van de prachtige uitzichten die het Vlaamse landschap te bieden heeft.

   

  De ballonvaarten starten vanuit onze unieke opstijglocaties in heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Sint-Niklaas, Gent en het Waasland. De meest karaktervolle vertrekplaatsen zijn vooral terug te vinden in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

  In Sint-Niklaas behoort opstijgen vanop de Grote Markt tot één van de vluchtmogelijkheden.

 • Ballonvaart 5 personen

  645,00695,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor uw hele gezin? Een ballonvaart voor 5 personen is één van de vluchtformules bij Spildooren Ballooning. Geniet samen in een luchtballon van de meest adembenemende uitzichten boven het Vlaamse landschap.

   

  De ballonvaarten starten vanuit onze unieke vertrekplaatsen over heel het land. Zo hebben we vaste opstijglocaties in Sint-Niklaas, Gent, Antwerpen  Oost-VlaanderenVlaams-Brabant, en het Waasland. De meest karaktervolle vertrekplaatsen zijn vooral terug te vinden in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

  In Sint-Niklaas behoort opstijgen vanop de Grote Markt tot één van de fantastische vluchtmogelijkheden.

 • Ballonvaart 8 personen

  1.032,001.192,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor 8 personen is één van de vluchtformules bij Spildooren Ballooning. Geniet in een luchtballon met je gezin, vrienden of familie van de meest adembenemende uitzichten boven het Vlaamse landschap.

   

  De ballonvaarten vertrekken vanuit onze unieke opstijglocaties over heel het land. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenAntwerpen, Gent, Vlaams-Brabant, Sint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de Oost-Vlaamse regio en Antwerpen.

  In Sint-Niklaas kan er zelfs opgestegen worden vanop de Grote Markt.

 • Ballonvaart 6 personen

  774,00834,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor 6 personen is één van de vluchtformules bij Spildooren Ballooning. Geniet in een luchtballon met je gezin, vrienden of familie van de meest adembenemende uitzichten boven het Vlaamse landschap.

   

  De ballonvaarten vertrekken vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenGentAntwerpen, Sint-Niklaas, Vlaams-Brabant en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de Oost-Vlaamse regio en Antwerpen.

 • Ballonvaart 2 personen

  258,00278,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor 2 personen is een zeer romantische vluchtformule bij Spildooren Ballooning. Geniet in een luchtballon met je partner, vriend(in), moeder of vader van de meest adembenemende uitzichten die het Vlaamse landschap te bieden heeft.

   

  De ballonvaarten vertrekken vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Gent, Antwerpen, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

 • Ballonvaart Pensioen

  Vanaf: 129 Meer informatie

  Ben je opzoek naar een origineel cadeau voor een collega of vriend die met pensioen gaat? Dan is een ballonvaart het ideale geschenk

   

  De ballonvluchten vertrekken vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenGentAntwerpen, Sint-Niklaas, het Waasland, en Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

  In Sint-Niklaas behoort opstijgen vanop de Grote Markt tot één van de mogelijkheden.

 • Ballonvaart Communie of Lentefeest

  Vanaf: 129 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor communicant of iemand die zijn/haar lentefeest viert? Dan is een ballonvaart het ideale geschenk.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Gent, Sint-Niklaas, Antwerpen, Vlaams-Brabant en het Waasland,. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

 • Ballonvaart Last Minute

  Vanaf: 129 Meer informatie

  Op het laatste moment op zoek naar een adembenemende activiteit op een prachtige zomerdag? Dan is een last minute ballonvaart iets voor jou!

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke landelijk gelegen opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Sint-Niklaas, Gent, Oost-Vlaanderen, het Waasland, Antwerpen en Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de regio in en rondom Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Ballonvaart Verjaardag

  Meer informatie

  Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor je partner, vrienden of familie? Dan is een verjaardagsballonvaart het ideale geschenk!

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke landelijk gelegen vertrekplaatsen. Zo hebben we vaste opstijglocaties in Oost-VlaanderenVlaams-BrabantAntwerpen, Sint-Niklaas, het Waasland en Gent.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Ballonvaart in groep

  Meer informatie

  Op zoek naar een leuke uitstap met vrienden of familie? Wat dacht je van een ballonvaart in groep bij Spildooren Ballooning?

  Bij Spildooren Ballooning bieden we ballonvaarten voor groepen van 7 tot 100 personen. Geniet samen van een unieke vlucht, al dan niet privé gereserveerd, boven het Vlaamse landschap.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenVlaams-BrabantAntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Ballonvaart voor 4 personen

  516,00556,00 Meer informatie

  Een ballonvlucht voor 4 personen is één van de meest succesvolle vluchtformules bij Spildooren Ballooning. Geniet in een luchtballon met je gezin, vrienden of familie van de meest adembenemende uitzichten die het Vlaamse landschap te bieden heeft.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke vertrekplaatsen in België. Zo hebben we opstijglocaties in het WaaslandSint-Niklaas,  AntwerpenGent, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen,. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen en het Waasland vlakbij Antwerpen.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Cadeaubon ballonvaart Valentijn

  258,00640,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of origineel Valentijnscadeau? Kies dan voor onze romantische ballonvaart en geniet met twee van de mooiste uitzichten over een regio naar keuze.

   

 • Ballonvaart met gezin

  750,00850,00 Meer informatie

  Op zoek naar het ultieme uitje voor je gezin? Onze ballonvaart is geschikt voor jong en oud en neemt jullie mee over de Vlaamse velden en steden.

   

  De ballonvluchten vertrekken vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Vlaams-Brabant,  Oost-Vlaanderen, AntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de Oost-Vlaamse regio en Antwerpen.

  In Sint-Niklaas behoort opstijgen vanop het Grootste marktplein van het land tot één van de vluchtmogelijkheden.

 • Ballonvaart Huwelijk

  640,00790,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor een huwelijk? Bij Spildooren Ballooning hebben we zeer romantische ballonvluchten. Onze VIP ballonvlucht geeft u de kans om in een privé ballon met twee te genieten van de meest adembenemende uitzichten boven het Vlaamse landschap!

   

  De ballonvaarten vertrekken vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Vlaams-BrabantAntwerpen, Gent, Sint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de Oost-Vlaamse regio en Antwerpen.

 • Ballonvaart Jubileum

  640,00790,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor uw jubileum? Bij Spildooren Ballooning hebben we zeer romantische ballonvluchten. Onze VIP ballonvaart geeft u de kans om in een privé ballon met twee te genieten van de prachtige uitzichten over het Vlaamse landschap!

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenGent, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Sint-Niklaas, en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

 • Gezinsballonvaart

  750,00850,00 Meer informatie

  De meest exclusieve luchtballonvaart uit ons gamma. De gezinsvlucht wordt uitgevoerd in een privé geboekte luchtballon. Er zijn geen andere passagiers aan boord.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in België. Zo hebben we vertrekplaatsen in Vlaams-Brabant, AntwerpenOost-Vlaanderen, GentSint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in het Waasland vlakbij Antwerpen.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grootste markt van het land op te stijgen.

 • Ballonvaart Huwelijksaanzoek

  640,00790,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een onvergetelijk manier om je toekomstige partner ten huwelijk te vragen? Kies dan voor onze ballonvaart met huwelijksaanzoek en vraag je partner met een uitzicht over de Vlaamse landschappen.

   

  De ballonvluchten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenVlaams-BrabantAntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen.

  In Sint-Niklaas kan er zelfs vanop het grootste marktplein van het land opgestegen worden.

 • Romantische ballonvaart

  640,00740,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor koppels? Kies dan voor onze romantische ballonvaart en geniet met twee van de mooiste uitzichten over een regio naar keuze.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze landelijke en romantische opstijglocaties. Zo hebben we unieke vertrekplaatsen in AntwerpenGentSint-Niklaas, het Waasland, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. De pareltjes zijn vooral terug te vinden in Oost-Vlaanderen en het Waasland vlakbij Antwerpen.

  In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

Wat klanten vertellen

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Benieuwd wat je mag verwachten van een ballonvaart? Bekijk dan zeker deze video!

ONTDEK ONZE 5 TROEVEN

Spildooren Ballooning werd in 1994 opgericht door Jo Spildooren en zijn echtgenote Carine. Samen met zoon Thomas staan we 7 op 7 voor u paraat.

Gepassioneerd door ons werk begeleiden we ieder klant persoonlijk bij de hele vluchtprocedure. Carine plant de vluchten in terwijl vader en zoon instaan voor de professionele begeleiding in de lucht.

Veilige vluchten met zachte landingen zijn bij ons topprioriteit. De 25 jarige ervaring zorgt ervoor dat ons hele team de risico’s van het vak perfect inschat.

Dat maakt dat Spildooren Ballooning de Veiligste en meest Betrouwbare keuze is voor een ballonvaart.

Wij zijn gespecialiseerd in ballonvaarten voor zowel kleine als grote groepen. Van een romantische privé vluchten voor 2 tot ballonvaarten voor grote bedrijven. Vraag gerust offerte aan. Iedere aanvraag wordt persoonlijk behandeld door onze piloten.

Na iedere vlucht ontvangt elke passagier een gepersonaliseerd vluchtcertificaat met de specifieke vluchtgegevens van die dag. De opstijglocatie, landingslocatie maximum hoogte en exacte duur van de vlucht zijn slechts enkele van de vele vluchtdetails.

Reeds ballonvaarten vanaf €129 voor een vlucht van één uur met een uitgebreid champagneaperitief op de landingsplaats als afsluiter. Tijdens de vlucht is iedere passagier volledig verzekerd.

GEEF EEN BALLONVAART ALS GESCHENK

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau om een feestvarken in de bloemetjes te zetten, een vriend te verrassen of om een verjaardag te vieren? Dan is een cadeaubon voor een ballonvaart een schitterend idee!

Om de cadeaubon extra speciaal te maken, krijg je bij Spildooren Ballooning iedere keer een fysieke cadeauvoucher. Het postkantoor Oostende van Van Iseghemlaan 52 bezorgt je deze gewoon in je brievenbus. Zo ben je er zeker van dat je een leuk presentje geeft!

Heb je nog vragen over het bestellen van zo’n cadeaubon ballonvaart? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

LIJKT EEN BALLONVLUCHT OOSTENDE WEL EEN ERVARING VOOR JOU?

Boek dan vandaag nog je ballonvaart Oostende bij Spildooren Ballooning! Je kunt een ballonvaart al boeken vanaf € 139 per persoon. Je vliegt niet alleen in de regio Oostende, maar ziet ook mogelijk de deelgemeenten van bovenaf zoals Stene, Zandvoorde (Oostende), Bredene, Snaaskerke, Leffinge.

Ben je wel overtuigd van de ballonvaart, maar wil je liever vanuit een andere locatie opstijgen? Bekijk dan zeker ons aanbod in de andere provincies: Ballonvaart Oost-Vlaanderen, Ballonvaart Vlaams-Brabant, Ballonvaart Limburg, Ballonvaart Brussel, Ballonvaart Antwerpen. Of geef een ballonvaart cadeau met een van onze cadeaubonnen!

Voor vragen, een offerte of extra informatie mag je ons altijd contacteren.

OVERZICHT VAN BEZIENSWAARDIGHEDEN IN REGIO OOSTENDE

Tijdens een ballonvlucht Oostende is er altijd heel veel leuks te zien. Zo kun je tijdens de ballonvlucht misschien wel genieten van de volgende bezienswaardigheden: Fort Napoleon, Ostend Beach, Lange Nelle, Leopoldpark, Kiosk Wapenplein, Ruiterstandbeeld van Koning Leopold II, Boat Charters Oostende, Sint-Pieterstoren, Oktoberfoor, Bloemenuurwerk, Raversijde Bad, Zeeliedenmonument, Plaque commémorative Aristide Doorme, Mu.ZEE, Sint-Petrus-en-Pauluskerk, IJslandvaarder Amandine.

Maak van het moment gebruik om van de pracht te genieten van één van de volgende parken: keignaert Natuurgebied, D’Heye, Leopoldpark, Maria Hendrika Park, De Warandeduinen, Paelsteenpanne, Puiderbroeken, Ijzermonding, Natuur Oudenburg, Puidebroeken, Duinbossen De Haan, Schorreweiden, De Sint-Laureinsduinen, De Kijkuit, Vogelkijkplaats, Spanjaardduin, Put van Vlissegem, Provinciedomein RAVERSYDE, Natuurgebied, De IJzermonding.

Wil je graag eens een glimp opvangen van de stad Oostende? Dan is een ballonvaart van Spildooren Ballooning de perfecte manier! Wie weet vlieg je wel over één van de volgende straten: Aartshertoginnestraat, Aartshertogstraat, Adolf Buylstraat, Aimé Liebaertstraat, Albatrosstraat, Albert I Promenade, Alfons Pieterslaan, Alfons Pieterslaan – Permeke Galerij, Amsterdamstraat, Anjelierenlaan, Ankerstraat, Archimedesstraat, August Vermeylenstraat, Biekorfstraat, Blauwkasteelstraat, Boekareststraat, Bonenstraat, Brugsesteenweg, Brusselstraat, Chaletstraat, Christinastraat, Chrysantenstraat, Cirkelstraat, Corneel Heymansstraat, Dahlialaan, Distellaan, Dokter Eduard Moreauxlaan, Dokter Verhaeghestraat, Dorpsstraat, Druivenlaan, Duinenstraat, Duinhelmstraat, Duinkerkseweg, Dwarsstraat, Edith Cavellstraat, Eduard Hammanstraat, Edward Vlietinckstraat, Eendrachtstraat, Elisabethlaan, Ernest Feysplein, Euphrosina Beernaertstraat, Europagalerij, Filip Van Maestrichtplein, Flamingostraat, Fortstraat, Fregastraat, Frère-orbanstraat, Gerststraat, Gistelsesteenweg, Godetiastraat, Godtschalckstraat, Goedheidstraat, Gouwelozestraat, Graaf De Smet De Naeyerlaan, Groendaallaan, Groenendaallaan, Groentemarkt, Haringstraat, Heilig-hartlaan, Heilig-hartplein, Hendrik Baelskaai, Hendrik Serruyslaan, Henegouwenstraat, Hennepstraat, Henri Serruyslaan, Hertstraat, Hoek Van Iseghemlaan, Hoevestraat, Hofstedestraat, Hofstraat, Hooggeleedstraat, Hospitaalstraat, Hulstlaan, Hyacintenlaan, Ieperstraat, Ijslandstraat, Ijzerstraat, Ijzerwegstraat, Jacob Besagestraat, James Ensorgalerij, Jan De Clerckstraat, John Cordierlaan, Joseph Plateaustraat, Jozef Ii, Jozef Ii-straat, Jules Peurquaetstraat, Jules Peurquatstraat, Kaaistraat, Kadzandstraat, Kalkaertstraat, Kanunnik Dokter Louis Colensstraat, Kanunnik Dr. Louis Colensstraat, Kapellestraat, Kappellestraat, Kapucijnenstraat, Karel Janssenslaan, Karperstraat, Kasteelstraat, Kemmelbergstraat, Kerkstraat, Klaprozenlaan, Klaprozenstraat, Klokhofstraat, Kolgansstraat, Koningin Astridlaan, Koninginnelaan, Koningsstraat, Koningstraat, Korenbloemlaan, Kortrijksestraat, Kruishofstraat, Kuifeendstraat, Kuipweg, Kursaal-oosthelling, Kursaal-westhelling, Landbouwersstraat, Langestraat, Leeuwerikenstraat, Leffingestraat, Leon Spilliaertstraat, Leopold I-plein, Leopold Ii-laan, Leopold Iii-laan, Leopold Van Tyghemlaan, Liefkemoresstraat, Lijsterstraat, Limburgstraat, Lindenlaan, Londenstraat, Louisastraat, Madeliefjeslaan, Madridstraat, Marconistraat, Maria Theresiastraat, Mariakerkelaan, Marie-joséplein, Meeuwenlaan, Mercatorlaan, Mijnplein, Mimosalaan, Molenaarsstraat 40-, Molenhoekstraat, Monacoplein, Muscarstraat, Nachtegalenlaan, Nasthlaan, Natienkaai, Nieuwedokstraat, Nieuwelangestraat, Nieuwewerfkaai, Nieuwlandstraat, Nieuwpoortsesteenweg, Nieuwstraat, Nijverheidstraat, Noord-edestraat, Noordstraat, Noordzeestraat, Northlaan, Oesterbankstraat, Oostende Luchthaven, Oosthinderstraat, Ooststraat, Orchideelaan, Oud-vliegveld, Oude Brugsesteenweg, Oudenburgsesteenweg, Oudstrijdersplein, Parklaan, Paul Michielslaan, Pensjagersstraat, Peter Benoitstraat, Plantenstraat, Plantijnstraat, Platanendreef, Prins Albertlaan, Prinses Stefanieplein, Prof. Mac Leodplein, Professor Jozef Vercoulliestraat, Pycke De Ten Aerdelaan, Reigerstraat, Ringlaan, Roerdompstraat, Rogierlaan, Romestraat, Rosmolenstraat, Rozenlaan, Schaafstraat, Schietbaanstraat, Sergeant De Bruynestraat, Seringenstraat, Simon Stevinstraat, Sint Franciscusstraat Nr, Sint-catharinaplein, Sint-catharinapolderstraat, Sint-franciscusstraat, Sint-jorisstraat, Sint-paulusstraat, Sint-petrus-en-paulusplein, Sint-pietersstraat, Sint-sebastiaansstraat, Sint-sebastiaanstraat, Sir Winston Churchillkaai, Slachtersstraat, Slachthuiskaai, Slijkensesteenweg, Sloepenstraat, Snepstraat, Solvaylaan, Spaarzaamheidstraat, Spoorwegstraat, Stanleylaan, Stationstraat, Steenbakkersstraat, Steensedijk, Stenedorpstraat, Stenenstraat, Stockholmstraat, Stokkellaan, Stuiverstraat, Tarwestraat, Ter Zwaanhoek, Thomas Van Loostraat, Timmermanstraat, Toekomststraat, Torhoutsesteenweg, Torhoutseteenweg, Troonstraat, Vaartblekersstraat, Vaartdijk-noord, Vaartstraat, Van Iseghemlaan, Vanderstichelenstraat, Veldstraat, Velduilstraat, Velodroomstraat, Verenigingstraat, Vergeet-mij-nietjeslaan, Vergunningenstraat, Victorialaan, Vindictivelaan, Violierenlaan, Vismijnlaan, Visserskaai, Vlaanderenstraat, Vogelzangdreef, Voorhavenlaan, Vooruitgangstraat, Vredestraat, Vrijheidstraat, Wapenplein, Waterwerkstraat, Wellingtondstraat, Wellingtonstraat, Werkzaamheidstraat, Westendelaan, Wielewaalstraat, Wilgenlaan, Witte Nonnenstraat, Wittenonnenstraat, Zandvoordedorpstraat, Zandvoordeschorredijkstraat, Zandvoordestraat, Zeedijk, Zeedijk 147 & Troonstraat, Zilverlaan, Zwaluwenstraat,.

Afhankelijk van waar de wind ons brengt vliegen we misschien wel over één van de volgende locaties: Stene, Zandvoorde (Oostende), Bredene, Snaaskerke, Leffinge.

HOE GAAT ZO’N BALLONVAART IN REGIO OOSTENDE IN ZIJN WERK?

De volledige belevenis duurt een drie à viertal uur en begint nog voor je opstijgt! De ballon wordt opgezet en ondertussen krijg je informatie over het avontuur dat je te wachten staat. Eens we zijn opgestegen duurt de ballonvaart Oostende zelf ongeveer een uur. Na de landing krijg je van ons een gepersonaliseerd aandenken en volgt er nog een gezellig afsluitmoment met een hapje, een drankje en de traditionele champagnedoop van de passagiers.

Voor de ballonvaart zullen we tijdig de opstijglocatie en de weersomstandigheden meedelen. Je bent daarnaast volledig verzekerd door Spildooren Ballooning en ons enthousiast team zal er na de vlucht voor zorgen dat je weer veilig op de opstijglocatie wordt afgezet.

WIST JE DAT? HET KLIMAAT IN OOSTENDE

Oostendes klimaat is geclassificeerd als warm en gematigd. Er is veel neerslag in Oostende, zelfs in de droogste maand. Volgens Köppen en Geiger wordt het klimaat geclassificeerd als De gemiddelde temperatuur in Oostende is 10.0° C. Het gemiddelde aantal mm regen per jaar is 654 mm.

Neerslag

Oostendes klimaat is geclassificeerd als warm en gematigd. Er is veel neerslag in Oostende, zelfs in de droogste maand. Volgens Köppen en Geiger wordt het klimaat geclassificeerd als De gemiddelde temperatuur in Oostende is 10.0° C. Het gemiddelde aantal mm regen per jaar is 654 mm.

Temperatuur

De temperaturen zijn het hoogst gemiddeld in Augustus, ongeveer 16.7 ° C. De laagste gemiddelde temperatuur in het jaar plaats in Januari, wanneer het is ongeveer 2.8° C.

Historische weergegevens

De variatie in de neerslag tussen de droogste en natste maanden 39 mm. De variatie in de temperatuur gedurende het hele jaar is 13.9 ° C.

Ballonvaren in Oostende?

Boek een ballonvaart online in 3 stappen

1. Kies de regio waar je wil vliegen

2. Selecteer de datum waarop je wil vliegen en met hoeveel personen je zal opstijgen

3. Bevestig je boeking en geniet van je ballonvlucht

Organisator: Spildooren Ballooning5 gebaseerd op 89 reviews – Prijs: 139 – Toestand: Nieuw