fbpx

Maiden flight Rodrigusballon! De geboorte van een fantastisch partnership! – 30 augustus 2018

Wanneer twee familiebedrijven de handen in elkaar slaan, ontstaat er iets magisch…. Een prachtige luchtballon! Toevallig of niet, kruiste het pad van Spildooren Ballooning dat van Rodrigus Ramen en Deuren. Kevin Rodrigus, zaakvoerder van Rodrigus Ramen en Deuren, droomde al een aantal jaren van een luchtballon met de reclame van zijn zaak. Hij nam het familiebedrijf over van zijn vader, dat een gevestigde waarde is in Sint-Niklaas. Als familiebedrijf uit de ballonstad bij uitstek, was de voorkeur voor een luchtballon als publiciteitsmedium dan ook niet vreemd. Het klikte meteen tussen beide families en al snel was de Rodrigusballon geboren.

Het ontwerp werd een prachtige, zwarte ballon met het gouden Rodriguslogo. De ballon werd besteld en vanaf dan was het vol ongeduld en spanning wachtten op de komst. Na een aantal weken was het eindelijk zover! De gloednieuwe ballon werd geleverd! We konden dan ook niet lang wachten om de eerste ballonvaart te maken. Hoe zal de ballon in vlucht aanvoelen? Hoe ziet hij eruit? Dat waren enkele van de vele vragen waar we razend benieuwd naar waren.

Voor zowel Spildooren Ballooning, als voor Rodrigus Ramen en Deuren was het een magnifieke ervaring. Een prachtige ballon met zoveel vliegcomfort kon alleen maar het begin zijn van een fijne samenwerking als team. De eerste vlucht was een feit. We vertrokken vanop de Grote Markt van Sint-Niklaas na een officiële doopplechtigheid ingeleid en uitgevoerd door burgemeester Dehandschutter vlogen we over het centrum van Sint-Niklaas om in Moerzeke te landen.

Na de geslaagde eerste ballonvaart was het tijd voor een feestelijke receptie met vrienden en klanten.

Het begin van een fantastische nazomer vol fijne ballonvluchten met nog fijnere passagiers en ‘candle-light’ drinks na de vlucht. Dankzij de ondersteuning van een professioneel Rodrigusballoonteam zal de ballon de komende jaren de Wase hemel kleuren. Deze groep vrienden maken van elke ballonvaart een magische belevenis! De basis van onze ballonvaarten: familie, vriendschap, plezier en een onvergetelijke ervaring voor elke passagiers, zowel in de lucht tijdens receptie achteraf!