Bedrijfsincentive Ballonvaart Antwerpen

Vanaf: 149

Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau, beloning of een incentive voor jouw werknemers of klanten? Bij Spildooren Ballooning hebben we originele bedrijfsuitjes. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsincentive ballonvaart vanuit Antwerpen, de perfecte manier om uw personeel en/of klanten te belonen met een ballonvlucht boven de Antwerpse binnenstad.

-

+

Geen voorkeursdatum? Geen probleem! We zoeken samen een geschikt moment. Bekijk ook onze cadeaubonpagina.

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Spildooren Ballooning de vereiste ervaring opgebouwd in het organiseren van bedrijfsvluchten als incentive.

We zijn gespecialiseerd in de organisatie van ballonvluchten voor klanten, personeel, relaties en andere belangrijke stakeholders zowel voor de lokale bedrijfsleider alsook de grotere nationale onderneming.

Enkele van onze nationale referenties: Ormit Belgium, Belgacom, Gazet van Antwerpen, Reynaers Aluminium.

Op lokaal niveau werken we jaarlijks samen met Roti-Renting, Roti-Pools, Burotec, BMW De Schepper, de lokale bakker, bankier, vastgoedmakelaar etc…

Spildooren Ballooning is gespecialiseerd in volgende projecten:

  • Teambuildings of incentives
  • Personeelfeesten
  • Relatie-management door middel van klantenballonvaart
  • Netwerkevents in vlucht

Vlieg met ons mee en beleef samen met uw belangrijkste bedrijfsrelaties een onvergetelijke en unieke belevenis. Een ballonvaart is de ideale gelegenheid om als uitnodigende gastheer contacten te verbeteren en samen tot rust te komen boven de wolken.

De klantenballonvaart kan ook een ideale afsluiter zijn van een bedrijfsevent, congres, seminarie of opleidingsdag.

Hoe gaat een bedrijfsincentive ballonvaart vanuit Antwerpen in zijn werk?

Na de aankomst op de opstijglocatie volgt er een uitgebreide briefing over wat je te wachten staat. De piloot zal tijdens deze briefing uitgebreid de do’s en dont’s van het ballonvaren uitleggen als ook de landingspositie en specifieke vluchtdetails bespreken. Hij zal hierbij de tijd nemen om op iedere vraag persoonlijk te antwoorden. Persoonlijke en professionele begeleiding van iedere passagier staat bij Spildooren Ballooning centraal.

De volledige beleving duurt een 4 tal uur waarvan de ballonvlucht zelf ongeveer een uur duurt. Tijdens de ballonvaart heb je uitgebreid de tijd om in een ontspannen en informele sfeer de nodige contacten te leggen. De vlucht wordt afgesloten met een uitgebreid aperitief op de landingsplaats. De ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Nakeuvelen middenin de natuur in een luchtige en ongedwongen sfeer is de perfecte afsluiter van een unieke relatie-activiteit!

Ballonvaart voor klanten op maat?

Wens je een op maat gemaakte bedrijfsformule met eventueel aansluitend diner op de landingsplaats. Twijfel dan niet om ons te contacteren!