Romantische ballonvaart Gent

799,00

Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor koppels? Kies dan voor onze romantische ballonvaart in Gent en geniet met twee van de mooiste uitzichten over Gentse regio.

Geen voorkeursdatum? Geen probleem! We zoeken samen een geschikt moment. Bekijk ook onze cadeaubonpagina.

Ben je op zoek naar een romantisch uitje of cadeau voor koppels? Bij Spildooren Ballooning hebben we originele ballonvluchten. Denk bijvoorbeeld aan een romantische ballonvaart met twee in Gent. Want zeg nu zelf, wat is er beter dan samen boven de Gentse binnenstad de zonsondergang tegemoet te zweven?

Romantische date met 2 in een luchtballon

Beleef één van de meest exclusieve vormen van ballonvaren tijdens een vlucht in een privé gereserveerde luchtballon voor 2 personen. Er zijn geen andere mensen in de ballonmand aanwezig met uitzondering van onze ervaren piloot.

De ontspannen sfeer, de adembenemende uitzichten vanuit een privé ballon en het aperitief tijdens de ballonvlucht zijn slechts enkele van de vele troeven die deze vlucht uniek maken. De hele ballonvaart staat in het teken van het creëren van een aangename romantische sfeer. Onze VIP-formule is uitstekend geschikt als origineel verjaardagscadeau, jubileumcadeau of voor een huwelijksaanzoek.

Wil je iemand verrassen met een privé/romantische ballonvaart voor  2 personen? Kijk gerust even op onze cadeaubonpagina.

Wat is inbegrepen?

  • Privé gereserveerde luchtballon met piloot
  • Bubbels met twee glazen tijdens ballonvaart
  • Voorziene terugrit naar de opstijglocatie
  • Tijdige update over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
  • Uitgebreide briefing over de ballonvaart voor je opstijgt
  • Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uur
  • Traditionele champagnedoop van de passagiers achteraf (op aanvraag)
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Begeleiding door een ervaren en enthousiast team
  • Volledige verzekering van de passagiers door Spildooren Ballooning

Hoe gaat een romantische ballonvaart in zijn werk?

Het hele avontuur gaat van start nog voor je plaatsneemt in de mand. De balloncrew stelt de luchtballon op alvorens vertrek. Je kan het hele inflation proces van A tot Z meevolgen. Tijdens de voorbereidingen word je persoonlijk gebrieft door de piloot. Je krijgt alle nodige informatie en veiligheidsvoorschriften uitgebreid uitgelegd. Tijdens de briefing zal de piloot ook verklaren waarom ballonvaren de veiligste luchtsport ter wereld is. Zo kan zelfs de meest gestresseerde passagier met volle teugen genieten van de ballonvaart die ongeveer een uur duurt. Tijdens de vlucht is er champagne voorzien met twee glazen als ideale romantische toets.

Als kers op de taart staat er na de landing een aperitief met bijhorend hapje en drankje te wachten op de landingsplaats als gezellige afsluiter van een fenomenale ervaring. Op aanvraag voorzien wij ook een traditionele champagnedoop. Nadien word je teruggebracht naar de opstijglocatie.

Romantische ballonvlucht op jouw maat?

Heb je enkele specifieke wensen voor je vlucht, zoals een andere opstijglocatie, twijfel dan niet om ons te contacteren!