fbpx

Ballonvaart met ontbijt Sint-Niklaas

Vanaf: 149

Plan je een ballonvaart in de ochtend met vrienden, familie, bedrijfsrelaties of werknemers en wens je deze activiteit te koppelen aan een lekker ontbijt? Dan is een ballonvaart met ontbijt vanuit Sint-Niklaas de ideale combinatie voor jou!

-
+

Voor een kleine meerprijs wordt na de ochtendvaart een ontbijtje voorzien op de landingsplaats. Zo kan je genieten van een mooie zomerochtend in de lucht én op het land! Wie weet maken we zelfs je eitjes klaar op de brander van de luchtballon. Een geheime truc onder de ballonvaarders die we graag met onze klanten delen.

Deze combinatie is mogelijk voor groepen vanaf 7 personen.

Hoe verloopt een ballonvaart met ontbijt vanuit Sint-Niklaas?

Na de aankomst op de opstijglocatie volgt er een uitgebreide briefing met de essentiële veiligheidsvoorschriften van de vlucht. Ballonvaren is één van de veiligste luchtsporten ter wereld. De piloot zal dat tijdens de briefing ook uitgebreid uitleggen samen met de verschillende do’s en dont’s als ook de landingspositie en specifieke vluchtdetails. Tijdens de briefing kan je met je meest prangende vragen terecht bij de piloot.

Individuele begeleiding van iedere passagier staat bij Spildooren Ballooning dan ook centraal.

Na de take-off is het tijd om een uur lang te genieten van de stilte en rust boven het Vlaamse landschap.

Bij de landing wordt je opgewacht door een heerlijk ontbijtje in de natuur. We zorgen voor allerlei lekkernijen en maken ter plaatse eitjes en andere dingen klaar.

De adembenemende uitzichten, de persoonlijke begeleiding van iedere passagier en het gezellig tafelen in een luchtige ongedwongen sfeer zijn slechts enkele van de vele troeven die deze vlucht te bieden heeft.

Hoogtevrees?

Zijn er sommige personen die last hebben van hoogtevrees? Laat dat alvast geen probleem zijn! Tijdens een luchtballonvaart maak je geen fysiek contact met de grond waardoor de nervositeit automatisch verdwijnt.

Welke kleding bij ballonvaart?

De kleding die men in vlucht nodig heeft is nagenoeg dezelfde dan op de grond.

Enkele must have’s:

  • Lange broek
  • Stevige schoenen
  • Dikke jas

Een dikke jas is niet nodig in vlucht. Tijdens de afsluitende diner is deze jas wel een vereiste.

In een luchtballon is het niet veel kouder dan op de grond. Er wordt op grotere hoogte gevlogen waardoor er een afkoeling van enkele graden optreed. De warmte-afstraling van de branders compenseert de afkoeling.

Interesse?

Heb je interesse in een ballonvaart met ontbijt, maar vanop een andere locatie? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Bij vragen mag je ons altijd contacteren.