Ballonvaart 10 personen West-Vlaanderen

1.590,00

Met 10 personen de lucht in met een ballon in West-Vlaanderen ? Dat kan bij Spildooren Ballooning!

We hebben een ballon waarin je samen met 9 andere personen kan genieten van de prachtige uitzichten boven het West-Vlaamse landschap.

Geen voorkeursdatum? Geen probleem! We zoeken samen een geschikt moment. Bekijk ook onze cadeaubonpagina.

Met 10 personen de lucht in met een ballon? Dat kan bij Spildooren Ballooning! We hebben een ballon waarin je samen met 9 andere personen kan genieten van de prachtige uitzichten boven het West-Vlaamse landschap.

Wat kost een ballonvaart voor 10 personen?

De ballonvaart voor 10 personen kan geboekt worden vanaf 1.490 euro all-Inclusive.

Opstijglocaties

Spildooren Ballooning beschikt over enkele bijzondere opstijglocaties die we gebruiken in functie van de windrichting en snelheid. Zo kan ons ervaren team steeds een veilige en ontspannen ballonvlucht garanderen.

Wat is inbegrepen?

 • Tijdige update over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
 • Uitgebreide briefing voor je opstijgt
 • Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uurtje
 • Lekker hapje en drankje om af te sluiten
 • Gepersonaliseerd aandenken
 • Uitgebreid aperitief met bubbels op de landingsplaats
 • Professioneel en ervaren begeleidingsteam
 • Volledige verzekering van de passagiers door ons

Hoe verloopt een ballonvaart?

Het hele avontuur gaat van start nog voor je plaatsneemt in de mand. De balloncrew stelt de luchtballon op alvorens vertrek. U kan het hele inflatieproces van A tot Z meemaken. Terwijl de voorbereidingen aan de gang zijn, krijgt u een persoonlijke briefing door de piloot. U krijgt alle nodige informatie en veiligheidsvoorschriften uitgebreid uitgelegd. Tijdens de briefing zal de piloot ook verklaren waarom ballonvaren de veiligste luchtsport ter wereld is. Zo kan zelfs de meest gestresseerde passagier met volle teugen genieten van de ballonvaart die ongeveer een uur duurt.

Afsluiten doen we met een uitgebreid aperitief op de landingsplaats. Met bijhorend hapje en drankje. Voor de allerkleinste onder ons voorzien we ook non-alcoholische dranken. Met een traditionele toast sluiten we deze fenomenale ervaring op een gezellige manier af. Op aanvraag voorzien wij ook een traditionele champagnedoop.

Ballonvaart voor 10 personen heb ik voldoende ruimte?

De ballonvlucht wordt uitgevoerd in een gecompartimenteerde ballonmand die voldoende bewegingsruimte biedt aan iedere passagier.

Hoe oud moet je zijn voor een ballonvaart?

Er bestaat geen minimum of maximumleeftijd om mee te mogen vliegen met een warme luchtballon. Bij kinderen onder de 12 jaar is een begeleider wel verplicht. Indien de kinderen niet boven de ballonmand uit kunnen kijken, is een opstapje of kruk wel aan te raden.

De jongste passagier bij Spildooren Ballooning was 3 jaar oud. De oudste daarentegen was 100 jaar oud.

Wat moet je aandoen voor een ballonvaart?

De kleding die men in vlucht nodig heeft is nagenoeg dezelfde als op de grond.

Zeker aan te raden!

 • stevige schoenen
 • lange broek

Een dikke jas is niet nodig bij 20 graden. Na de vlucht kan het wel flink afkoelen bij zonsondergang. Vandaar raden wij steeds aan om een jas mee te nemen die van pas komt tijdens het aperitief op de landingsplaats.

In een luchtballon is het niet veel kouder dan op de grond. De afkoeling op grotere hoogte wordt dan weer gecompenseerd door de warmte-afstraling van de ballonbranders.

Hoogtevrees?

Hebben sommige groepsleden last van hoogtevrees? Laat dat alvast geen issue zijn! Tijdens een luchtballonvaart maak je geen fysiek contact met de grond waardoor de nervositeit automatisch verdwijnt.

Wens je een ballonvaart voor 10 personen op maat?

 • Verkies je een eigen gekozen opstijglocatie?
 • Andere specifieke vluchtwensen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren voor een offerte op maat!