fbpx

Bedrijfsformules

Doe eens wat unieks en maak een ballonvaart met je personeel of klanten als klanten- of bedrijfsincentive! Bij Spildooren Ballooning zijn wij gespecialiseerd in ballonvaarten met grote groepen, doordat wij ballonen hebben tot 16 personen. Maar ook de kleinere groepen zijn bij ons geen enkel probleem, grotere groepen worden verdeeld over meerdere luchtballons.

 • Teambuilding ballonvaart – Een ballonvaart is een ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Je bouwt samen de ballon op en tijdens de vaart delen jullie ervaringen met elkaar. Na de landing en het opruimen van de ballon worden de bubbels ingeschonken en kan het nagenieten beginnen.
 • Incentive ballonvaart – Een ballonvaart is de ideale basis voor een bedrijfsincentive. Je hoeft niet alleen een luchtballonvaart maken, je kan dit ook combineren met andere activiteiten. Wil je dit niet, kies dan voor een groepsballonvaart met al je klanten. Het ideale concept om je klanten of partners eens te verwennen.

Kies uit diverse bedrijfsformules

Als je meer wil voor je afdelingsuitje, verwen je gasten dan met een ballonvaart met hapjes aan boord of aansluitend een heerlijk diner. We hebben veel ervaring met bedrijfsvaarten: van personeelsuitjes tot VIP-evenementen tot corporate programma’s. We adviseren en helpen je dus graag met het bedenken van het concept en de organisatie van een evenement, waar je gasten nog lang over zullen napraten. Onze bedrijfsformules zijn daarom nooit een standaard kant-en-klaar product. Wij zorgen graag voor een fantastische en unieke dag. Je bedrijfsfeest stijgt tot ongekende hoogte.

Gratis attenties & op locatie naar keuze

Na jullie landing krijgen jullie eerst nog een heuse champagnedoop, waarna iedereen een lucht-certificaat krijgt – desgewenst met je eigen bedrijfslogo. Hierna worden jullie veilig teruggebracht naar de opstijglocatie in onze volgwagens en luxe personenbusjes. Een dag om nooit meer te vergeten!

Opstijgen doen jullie vanaf één van de vele opstijglocaties in Vlaanderen. Er is er altijd wel één in jouw regio. En wist je dat we soms zelfs vanaf een locatie naar joúw keuze kunnen opstijgen? Contacteer ons even voor de mogelijkheden.

Product Filters

Toont alle 3 resultaten

View :
 • Teambuilding Ballonvaart

  0,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau of beloning voor jouw werknemers of personeel? Bij Spildooren Ballooning hebben we originele bedrijfsuitstapjes. Denk bijvoorbeeld aan de teambuilding ballonvaart, de perfecte manier om jouw personeel of werknemers te belonen met een ballonvlucht boven een regio naar keuze.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties in België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, GentVlaams-Brabant, Sint-Niklaas en het Waasland.

  In Sint-Niklaas kan men zelfs opstijgen vanop de Grote Markt.

 • Bedrijfsincentive Ballonvaart

  0,00 Meer informatie

  Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau, beloning of een incentive voor jouw werknemers of klanten? Bij Spildooren Ballooning hebben we originele bedrijfsuitjes. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsincentive ballonvaart, de perfecte manier om uw personeel en/of klanten te belonen met een ballonvlucht boven een regio naar keuze.

   

  De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze unieke opstijglocaties over heel België. Zo hebben we vaste vertrekplaatsen in Oost-VlaanderenVlaams-BrabantAntwerpenGentSint-Niklaas en het Waasland. In Sint-Niklaas is het zelfs mogelijk om vanop de Grote Markt op te stijgen.

 • Ballonvaart met diner

  Meer informatie

  Plan je een ballonvaart met vrienden, familie, bedrijfsrelaties of werknemers en wens je deze activiteit te koppelen aan een gezellig samenzijn tijdens een diner? Dan is een ballonvaart met eten de ideale mix van de twee.