Teambuilding Ballonvaart Antwerpen

Vanaf: 149

Ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau of beloning voor jouw werknemers of personeel? Bij Spildooren Ballooning hebben we originele bedrijfsuitstapjes. Denk bijvoorbeeld aan de teambuilding ballonvaart vanuit Antwerpen, de perfecte manier om jouw personeel of werknemers te belonen met een ballonvlucht boven de Antwerpse binnenstad.

-
+

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Spildooren Ballooning de vereiste ervaring opgebouwd in het organiseren van bedrijfsvluchten als teambuildings. We zijn gespecialiseerd in de organisatie van luchtballonvaarten voor zowel de lokale bedrijfsleider alsook de grotere nationale onderneming.

Enkele nationale referenties zijn Ormit Belgium, Belgacom, Gazet van Antwerpen, Reynaers Aluminium.

Op lokaal niveau werken we jaarlijks samen met Roti-Renting, Roti-Pools, Burotec, BMW De Schepper, de lokale bakker, bankier, vastgoedmakelaar enzo…

Spildooren Ballooning is gespecialiseerd in volgende projecten

 • Teambuildings of incentives
 • Personeelfeesten
 • Relatie-management door middel van klantenballonvaart
 • Netwerkevents in vlucht

Vlieg met ons mee en beleef samen met jouw medewerkers een onvergetelijke en unieke belevenis. Een ballonvaart is de ideale gelegenheid om de groepssfeer te verbeteren en om samen tot rust te komen boven de wolken.

Wat is inbegrepen?

 • Tijdig informatie over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
 • Uitgebreide briefing voor je opstijgt
 • Ontspannende luchtballonvaart van een uurtje
 • Gezellige afsluiter met een hapje en een drankje
 • Traditionele champagnedoop (op aanvraag)
 • Gepersonaliseerd aandenken
 • Professionele en enthousiaste begeleiding
 • Volledige verzekering van de passagiers door Spildooren Ballooning

Hoe gaat een teambuilding ballonvaart vanuit Antwerpen in zijn werk?

De volledige beleving duurt een 4 tal uur. De ballonvlucht zelf duurt ongeveer een uur.

Na de verwelkoming en de uitgebreide briefing door de piloot start de eerste groepsactiviteit met het opbouwen van de luchtballon. De voorbereidingen gebeuren uiteraard onder toeziend oog en met behulp van piloot en professionele crew.

De inflation van de ballon voor de take-off zorgt alvast een leuke activiteit die heel wat teamwerk vereist.

Tijdens de ballonvaart kan het team dan weer genieten van prachtige landschappen en uitzichten die iedereen doen ontspannen.

De aangename informele sfeer tijdens het op- en afbouwen, in combinatie met de positieve spanning vooraf die volledig wegebt tijdens de vaart zijn slechts enkele van de vele troeven die deze ballonvlucht te bieden heeft. Na de landing volgt een uitgebreid aperitiefmoment. De ideale gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen. Nakeuvelen middenin de natuur in een luchtige en ongedwongen sfeer is de perfecte afsluiter van een unieke teambuilding-activiteit!

Teambuilding op maat?

Wens je een op maat gemaakte bedrijfsballonvaart met een aansluitend diner op de landingsplaats. Twijfel dan niet om ons te contacteren.