Een onafhankelijke studie heeft aangetoond dat ballonreclame één van de sterkste publicitaire media is op het moment. In vergelijking met  gelijk welke andere vorm van reclame, en zeker beter scoort dan TV-commercials, affichecampagnes, sportevenementen, sportclubs of krantenadvertenties. Wat doet u als er reclame is op tv? Wegzappen. Wat doen vele mensen als ze een ballon zien? Foto’s nemen en delen op sociale media…

In vergelijking met gewone media kan een ballonmarketingcampagne zelfs ‘low budget’ genoemd worden: afhankelijk van de intensiteit van de campagne en het soort ballon kan men uitgaan van een budget vanaf € 5 000 per jaar tot honderdduizendeneuro’s indien u net dat ietsje meer wenst.

Hierbij kan worden gedacht aan een Special Shape-ballon. Een ballon in de vorm van uw bedrijfslogo zal op ballonmeetings, bedrijfsfeesten, opendeurdagen, openingen,… zeker en vast de show stelen op een ludieke en stijlvolle manier.

Daarnaast zijn er ook een gewone, gepersonaliseerde ballons of banners met uw logo. Wenst u uw trouwe klanten eens te verrassen, een incentive te geven aan vertegenwoordigers, verkopers,… Een ballonvlucht is de ideale manier om een unieke beleving te koppelen aan uw bedrijf.

Heeft u interesse in één van deze sponsormogelijkheden? Contacteer ons dan voor vrijblijvende informatie!