Ballonvaart in West-Vlaanderen

West-Vlaanderen, België (0)
from/per person  139


Een ballonvlucht West-Vlaanderen van Spildooren Ballooning is een unieke ervaring!

Tijdens een ballonvlucht West-Vlaanderen kun je al het moois dat de provincie te bieden heeft eens vanuit de lucht bewonderen. Zo is er de Westhoek waar je verschillende begraafplaatsen uit de “Groote Oorlog” kunt zien, zoals die van Tyne Cot met de typische, witte grafstenen. Naast geschiedenis, kun je ook wat cultuur meepikken vanuit een luchtballon: je kunt het Belfort van Brugge bezichtigen of het meest gefotografeerde plekje van de middeleeuwse stad, namelijk de Rozenhoedkaai. Laat je meevoeren op het ritme van een zalige zeebries over het kustgebied. 

Hoe gaat zo’n ballonvaart West-Vlaanderen in z’n werk? 

Een ballonvaart West-Vlaanderen is een belevenis die een drie à viertal uurtjes duurt. De eerste stap is natuurlijk het opzetten van de ballon. Terwijl dat gebeurt, word je goed geïnformeerd over de ervaring die je te wachten staat. Eens de ballon is opgestegen, gaan we ongeveer een uur vliegen. Na de landing word je warm ontvangen met een hapje en een drankje en staat je ook nog de befaamde champagnedoop te wachten. Tot slot, word je door Spildooren Ballooning teruggebracht naar de opstijglocatie.

En korte samenvatting:

  • Tijdige info over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing voor je opstijgt
  • Ontspannende ballonvlucht van ongeveer een uurtje
  • Lekker hapje en drankje om af te sluiten
  • Traditionele champagnedoop 
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • Inclusief terugrit naar de opstijglocatie
  • Volledige verzekering van de passagiers door Spildooren Ballooning

 

Wil jij een ballonvaart West-Vlaanderen beleven met Spildooren Ballooning? 

Aarzel dan niet langer en boek je ballonvlucht West-Vlaanderen bij ons! Ben je benieuwd naar de andere ballonvaarten die we aanbieden? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod, je vindt er vast en zeker een ballonvlucht over een locatie naar je hart. Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een afspraak maken.

Wij bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.