Ballonvaart Waasland

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Een ballonvlucht Waasland is een ervaring om nooit te vergeten!

Een ballonvaart Waasland is de perfecte keuze voor iedereen die niet kan kiezen tussen een ballonvaart over stadsgebieden of eentje over landschappen! Als je met Spildooren Ballooning gaat vliegen over het Waasland, kun je genieten van de mooiste stadstaferelen zoals een adembenemend uitzicht over Sint-Niklaas, met het grootste marktplein van heel het land! En als de weergoden ons gunstig gezind zijn, kunnen we zelfs het Atomium in Brussel zien! Wat betreft de landschappen mag je je verwachten aan een panoramisch uitzicht over de Polders, het Verdronken Land van Saefthinge en het Stropersbos met de gallowayrunderen en de konikpaarden.

Een ballonvlucht Waasland in een notendop

Een ballonvaart Waasland is een ervaring die een drie à vier uur duurt. Het begint allemaal natuurlijk met het opzetten van de ballon. Ondertussen word je op de hoogte gebracht van de do’s en don’ts van het ballonvaren, zodat je met een gerust hart kunt opstijgen en van de vaart kunt genieten. Daarna is het tijd voor de luchtballonvaart: ontspannen geblazen! Na de landing staat je nog een leuke afsluiter te wachten: een hapje, een drankje en de traditionele champagnedoop van de passagiers! Tot slot rest ons alleen nog de terugrit naar de opstijglocatie.

In het kort:

  • Je wordt tijdig op de hoogte gebracht over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
  • Je wordt uitgebreid geïnformeerd voor je opstijgt
  • Je geniet van een ontspannende ballonvaart van ongeveer een uurtje
  • Je wordt na de landing verwend met een hapje en een drankje
  • Je wordt op traditionele wijze gedoopt met champagne
  • Je ontvangt een gepersonaliseerd aandenken
  • Je wordt teruggebracht naar de opstijglocatie
  • Je wordt begeleid door een professioneel en enthousiast team
  • Je verzekering wordt door Spildooren Ballooning geregeld

 

 

Is een ballonvaart Waasland het avontuur waar je naar op zoek bent?

Wacht dan niet langer en boek vandaag nog je ballonvaart Waasland met Spildooren Ballooning! Als het Waasland niet de perfecte locatie is voor jou, kun je altijd eens een kijkje nemen in ons aanbod: een ballonvlucht met uitzicht over Antwerpen of Limburg is misschien meer je ding. Als je vragen hebt of graag graag wat meer info wil, kun je altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie.

Wij bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Je kunt ook kiezen tussen een ochtend ballonvaart en een avond ballonvaart.