Ballonvaart Vlaams-Brabant

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  139


De mooiste ballonvlucht Vlaams-Brabant beleef je met ons!

Wat maakt een ballonvaart Vlaams-Brabant nu eigenlijk zo bijzonder? Wel, je kunt tijdens zo’n ballonvlucht genieten van een heel aantal uiteenlopende bezienswaardigheden! Zo kun je bijvoorbeeld de impressionante Onze-Lieve-Vrouw basiliek van Scherpenheuvel, hét bedevaartsoord van het land bij uitstek, bewonderen vanuit de lucht. Een ander voorbeeld is het gotische stadhuis van Leuven, met z’n 236 beelden! Wist je dat elk personage gekleed is in de kledingstijl van de periode waarin het leefde? Ook het kasteel van Beersel, dat bekend is geworden dankzij de Suske en Wiske-strip “De schat van Beersel”, zal je vast wel kunnen bekoren.

Een ballonvaart Vlaams-Brabant in een notendop

Een ballonvlucht Vlaams-Brabant garandeert je een drie à viertal uur non-stop plezier. Het avontuur begint met het opzetten van de ballon en een uitgebreide briefing over wat je allemaal te wachten staat. Daarna gaan we een uurtje vliegen over Vlaams-Brabant. Na afloop word je hartelijk ontvangen voor een lekker hapje en een drankje en tot slot staat nog de traditionele champagnedoop op het programma. Als dat alles achter de rug is, brengen we je terug naar de opstijglocatie.

In het kort wil dat zeggen:

  • Tijdige update over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
  • Uitgebreide briefing voor je opstijgt
  • Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uurtje
  • Gezellige afsluiter met een hapje en een drankje
  • Traditionele champagnedoop van de passagiers
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Voorziene terugrit naar de opstijglocatie
  • Ervaren en enthousiaste begeleiding
  • Volledige verzekering van de passagiers door Spildooren Ballooning

 

Wil jij graag een ballonvlucht Vlaams-Brabant maken met Spildooren Ballooning?

Daar heb je groot gelijk in! Wij zorgen gegarandeerd voor de leukste en de mooiste ballonvaarten Vlaams-Brabant. Natuurlijk kan het ook zijn dat Vlaams-Brabant als locatie je niet zo heel veel zegt. In dat geval: niet getreurd! We bieden onze luchtballonvaarten natuurlijk ook aan in andere regio’s: misschien is een ballonvaart Oost-Vlaanderen of Limburg meer je ding? Als je vragen hebt, mag je ons ook altijd contacteren of vrijblijvend een afspraak maken voor meer informatie.

De volgende opstijglocaties bieden we ook nog aan:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.