Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Met ons beleef je de leukste ballonvlucht Oost-Vlaanderen! 

Voor een adembenemende ballonvaart Oost-Vlaanderen ben je bij Spildooren Ballooning aan het juiste adres. Meestal stijgen we voor die vluchten op in het Waasland. Tijdens zo’n ballonvlucht word je getrakteerd op een extraatje: niet alleen kun je genieten van een prachtig uitzicht over typische plattelandslandschappen, maar ook kun je je ogen de kost geven aan de architecturale pracht die de regio te bieden heeft! Zo vliegen we over de Vlaamse Ardennen met hun vele parken, maar ook met knappe staaltjes bouwkunst zoals het stadhuis van Oudenaarde, gebouwd in de stijl van de Brabantse laatgotiek.

Hoe gaat zo’n ballonvaart Oost-Vlaanderen in z’n werk? 

De ervaring van een ballonvaart Oost-Vlaanderen begint natuurlijk al tijdens het opzetten van de ballon. Terwijl dat gebeurt, krijg je de nodige informatie om op een veilige manier van de ballonvaart te kunnen genieten. Daarna gaan we een uurtje zweven over Oost-Vlaanderen. Na de landing word je in de watten gelegd met een lekker drankje en een hapje en mag je ook nog een traditionele champagnedoop verwachten. Het avontuur is voorbij wanneer je 3 à 4 uur na je aankomst weer teruggebracht wordt naar de opstijglocatie.

Kortom:

  • Je wordt tijdig geüpdatet over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
  • Je wordt uitgebreid geïnformeerd voor je opstijgt
  • Je beleeft een adembenemende ballonvaart van ongeveer een uur
  • Je wordt getrakteerd op een hapje en een drankje na de landing
  • Je wordt op traditionele wijze gedoopt met champagne
  • Je krijgt een gepersonaliseerd aandenken
  • Je wordt teruggebracht naar de opstijglocatie 
  • Je wordt begeleid door een professioneel en enthousiast team
  • Je wordt volledig verzekerd door Spildooren Ballooning

 

 

Lijkt een ballonvaart Oost-Vlaanderen wel een ervaring voor jou?

Boek dan vandaag nog je ballonvaart Oost-Vlaanderen met Spildooren Ballooning! Je kunt al een ballonvaart boeken vanaf 119€ per persoon. Ben je wel overtuigd van de ballonvaart, maar nog niet zo echt van Oost-Vlaanderen als locatie om eentje te maken? Neem dan zeker ook een kijkje in ons aanbod: je zult er vast en zeker een locatie tussen vinden die bij je past, of dat nu eerder richting Antwerpen of Limburg gaat. Ook mag je ons altijd contacteren als je nog een vraag hebt of als je graag extra informatie wil.

De volgende opstijglocaties bieden we ook nog aan:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.