Ballonvaart Limburg

Limburg, België (0)
from/per person  149


Tijdens een ballonvaart Limburg geniet je van landelijke natuurtaferelen!

Tijdens een ballonvaart Limburg van Spildooren Ballooning kun je vanuit de lucht verschillende adembenemende natuurtaferelen bewonderen. Zo is er de Japanse tuin in Hasselt, die de grootste van z’n soort zou zijn in heel Europa! Je kunt vanuit de lucht de fleurige kersenbloesems bewonderen in de lente, maar ook de mooie koivijver en het Japanse gebedshuis. Een ander voorbeeld van de Limburgse trots is Bokrijk, het openluchtmuseum met de huisjes van hout, leem en stro, die dateren uit 1914. 

Een ballonvaart Limburg: wat komt daar allemaal bij kijken? 

Tijdens een ballonvlucht Limburg van Spildooren Ballooning beleef je sowieso de tijd van je leven! Voor je opstijgt, wordt de ballon natuurlijk opgezet en krijg je ook alle informatie die je nodig hebt om veilig en met een gerust hart op te stijgen. De ballonvlucht zelf duurt ongeveer een uurtje. Na de landing word je hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje en ook de traditionele champagnedoop staat dan nog voor je klaar. Spildooren Ballooning voorziet ook de terugrit naar de opstijglocatie.

In het kort wil dat zeggen:

  • Je krijgt op tijd informatie over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
  • Je wordt uitgebreid gebrieft voor je opstijgt
  • Je beleeft een adembenemende ballonvaart van ongeveer een uur
  • Je wordt na afloop hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje
  • Je wordt op traditionele wijze gedoopt met champagne
  • Je krijgt een gepersonaliseerd aandenken
  • Je wordt teruggebracht naar de opstijglocatie
  • Je wordt door een ervaren en enthousiast team begeleid 
  • Je wordt volledig verzekerd door Spildooren Ballooning

 

 

Boek vandaag nog je ballonvaart Limburg bij Spildooren Ballooning!

Lijkt een ballonvlucht Limburg je een geweldige ervaring? Twijfel dan niet langer en boek je luchtballonvaart! Let wel op: de luchtballonvaart Limburg is alleen beschikbaar voor VIP-vluchten of voor vluchten vanaf 6 personen. Wil je heel graag een ballonvlucht maken, maar ben je niet overtuigd van Limburg als regio? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod: een ballonvaart over Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant is misschien meer je ding! Zit je met een vraag? Dan mag je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

We bieden ook nog ballonvaarten aan vanaf de volgende opstijglocaties:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.