Ballonvaart Gent

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Met Spildooren Ballooning beleef je je adembenemende ballonvaart Gent!

Tijdens een ballonvaart Gent is er altijd heel veel leuks te zien. Zo kun je tijdens de ballonvlucht genieten van bezienswaardigheden als de Lakenhal, de Vismijn en de historische haven. De Belforttoren, die in 1999 op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed werd opgenomen, kun je ook bewonderen tijdens een van onze ballonvaarten met uitzicht over Gent. De grafheuvel Campo Santo waar bekende schilders, beeldhouwers en schrijvers begraven liggen, kun je ook goed zien. Hét moment bij uitstek om een ballonvaart met uitzicht over Gent te maken, is toch echt wel tijdens de Gentse feesten: je beleeft het spektakel vanuit de lucht! De dansers, muzikanten en feestvierders zetten de stad tien dagen lang helemaal op z’n kop. Wil je graag eens een glimp opvangen van de feestvreugde, maar voel je je niet graag zoals een mier in een mierenhoop? Dan is een ballonvaart Gent van Spildooren Ballooning de perfecte manier om de Gentse feesten een keertje mee te maken!

Een ballonvaart Gent, wat komt daar allemaal bij kijken?

Wel, de volledige belevenis duurt een drie à viertal uur en begint nog voor je opstijgt! De ballon wordt opgezet en ondertussen krijg je informatie over het avontuur dat je te wachten staat. Eens we zijn opgestegen duurt de ballonvaart Gent zelf ongeveer een uur. Na de landing krijg je van ons een gepersonaliseerd aandenken en volgt er nog een gezellig afsluitmoment met een hapje, een drankje en de traditionele champagnedoop van de passagiers. Tot slot word je ook nog teruggebracht naar de opstijglocatie.

Dus, in het kort:

  • Tijdige update over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
  • Uitgebreide briefing voor je opstijgt
  • Professionele ballonvaart van ongeveer een uur
  • Lekker hapje en drankje om mee af te sluiten
  • Traditionele champagnedoop
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Inclusief terugrit naar de opstijglocatie
  • Ervaren en enthousiaste begeleiding
  • Verzekering van de passagiers door Spildooren Ballooning

 

 

Lijkt een ballonvlucht Gent je wel een te gek avontuur?

Dan ben je bij Spildooren Ballooning aan het juiste adres om je ballonvaart Gent te boeken! Ben je toch niet zo zeker of Gent wel de stad is die je vanuit de lucht wil ontdekken? Neem dan snel een kijkje in ons aanbod: misschien is een ballonvlucht over Antwerpen of Limburg meer iets voor jou! Als je nog vragen hebt of graag meer informatie wil, mag je altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een afspraak maken.

We bieden de volgende opstijglocaties ook nog aan:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.