Ballonvaart Antwerpen

Antwerpen, België (0)
from/per person  139


Beleef de mooiste ballonvlucht Antwerpen samen met ons!

Wil je tijdens een luchtballonvaart Antwerpen dé havenstad van België eens vanuit de lucht ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de ballonvaarten met uitzicht over Antwerpen kun je genieten van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Hilton aan de Groenplaats, het historische station Antwerpen-Centraal of het MAS aan de stroom. Ook het iconische standbeeld van Brabo en het fameuze stadhuis aan de Grote Markt, zijn bezienswaardigheden die je tijdens zo’n luchtballonvaart kunt bewonderen.

Hoe gaat een ballonvaart Antwerpen in z’n werk?  

Bij een luchtballonvaart Antwerpen komt toch wel wat meer kijken dan enkel en alleen een uurtje zweven over de stad. Het avontuur duurt in totaal een drie à vier uur! Eerst wordt de ballon opgezet en terwijl dat gebeurt, word je uitgebreid geïnformeerd over wat je mag verwachten van de ballonvlucht. Eens de ballon is opgestegen, duurt de luchtballonvaart een uurtje. Na afloop word je hartelijk ontvangen met een lekker hapje, drankje en natuurlijk de traditionele champagnedoop. Het hele avontuur is pas afgelopen wanneer je door ons wordt teruggebracht naar de opstijglocatie.

Een korte samenvatting:

  • Op tijd een update over de opstijglocatie en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing voor je opstijgt
  • Adembenemende ballonvaart van ongeveer een uurtje
  • Lekker hapje en drankje om af te sluiten
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Traditionele champagnedoop van de passagiers
  • Inclusief terugrit naar de opstijglocatie
  • Professioneel en ervaren begeleidingsteam
  • Volledige verzekering van de passagiers door ons

 

 

Boek vandaag nog je ballonvaart Antwerpen bij ons!

Is een ballonvlucht Antwerpen dé belevenis voor jou? Wacht dan niet langer en boek snel je luchtballonvaart. Dat kan al vanaf 6 personen voor 139€ per persoon. Als je liever een privévaart maakt, kun je het VIP-arrangement kiezen: een ballonvaart voor 2 tot 3 personen aan 650€. Ben je wel te vinden voor een ballonvaart, maar weet je niet of Antwerpen de stad is die je vanuit de lucht wil ontdekken? Misschien is een ballonvaart over Limburg of Oost-Vlaanderen dan meer iets voor jou. Voor vragen of extra informatie mag je ons altijd contacteren: we helpen je graag verder!

We bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Ook kun je de keuze maken tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.