Laden…

Lockdown: kan je nog ballonvaren tijdens het coronavirus

ballonvaren tijdens corona

De Covid-19 pandemie maakt reeds enkele maanden deel uit van ons leven.

Verschillende bedrijfssectoren zijn zeer zwaar getroffen waaronder ook de luchtvaartsector.

We zijn dan ook genoodzaakt om alle reeds ingeplande ballonvaarten op te schorten tot na de coronacrisis. Ballonvluchten in de maanden maart, april en half mei zijn alvast uitgesloten. Van zodra de coronamaatregelen versoepelen zullen er weer vluchten worden ingepland.

Wat met mijn cadeaubon die vervalt tijdens de coronacrisis?

Alle ballonvaart cadeaubonnen die hun vervaldatum bereiken tijdens de coronaperiode of bij de gevallen die niet tijdig kunnen ingepland worden zullen verlengd worden met een periode van 1 jaar.

Is ballonvaren mogelijk tijdens de coronamaatregelen?

Voor commerciële ballonvaartactiviteiten of ballonvluchten met passagiers is het antwoord op die vraag duidelijk NEEN dat is niet mogelijk!

Het is wel mogelijk dat u vanaf 11/05 terug luchtballonnen aan de hemel ziet. De luchtvaartautoriteiten hebben een nieuwe richtlijn uitgevaardigd die solovaarten, opleidingsvluchten en ballonvaarten met 1 passagier uit hetzelfde gezin weer toelaat.

Aangezien de veiligheid en gezondheid van onze klanten, vrijwilligers en passagiers absolute prioriteit is gaan we bij Spildooren Ballooning de situatie en de risico’s zorgvuldig evalueren.

We werken al even achter gesloten deuren en blijven 7/7 telefonisch bereikbaar. Contacteer ons  voor al uw vragen.

Wanneer kan men terug ballonvaren na de coronacrisis?

Ondanks de verschillende social distancing maatregelen zal de heropstart van de economie en het normale leven in stappen gebeuren.

Voorlopig volgt de luchtvaartsector het door de overheid gecommuniceerd heropstartplan en zullen commerciële ballonvaarten nog even uitgesloten blijven. Wanneer we terug mogen ballonvaren met passagiers is zeer afhankelijk van de evolutie van de coronacijfers en voorlopig nog voor iedereen een raadsel.

Ondanks de tijdelijk opschorting van onze vluchten kijkt Spildooren Ballooning zeer hoopvol naar de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat mits enkele social distancing maatregelen, aanpassingen we opnieuw op een veilige manier kunnen ballonvaren.

Om onze klanten deze zomer zo snel mogelijk mee de lucht in te nemen, heeft Spildooren Ballooning een exit strategie met bijhorend actieplan opgesteld zodat de veiligheid en gezondheid van onze klanten, vrijwilligers en passagiers steeds gewaarborgd blijft tijdens de ballonvlucht.

Bekijk ondertussen gerust ons aanbod ballonvaarten.

Bekijk hier onze cadeaubonnen.

CONTACTEER ONS

Wenst u meer informatie over een bepaalde vlucht of formule? Contacteer ons vrijblijvend via 03 776 32 46, 0472 65 12 35 of info@spildooren-ballooning.be.

OVER ONS

Bij Spildooren Ballooning kunt u een ballonvaart boeken in uw eigen regio.

Vlieg met ons mee en beleef een onvergetelijk avontuur!

SOCIAL MEDIA