Laden…

Lockdown: kan je nog ballonvaren tijdens het coronavirus

ballonvaren tijdens corona

GROEN LICHT!

De overheid zet het licht op groen voor ballonvaarten tot maximum 10 personen vanaf 8 juni!! Eindelijk mogen we weer ballonvaren met passagiers!

Wij willen al onze klanten en medewerkers bedanken voor het begrip en geduld gedurende de afgelopen bizarre periode. We starten zo snel mogelijk met het contacteren van elke passagier.

Nog geen bericht gekregen? Twijfel dan niet om ons zelf te contacteren op het nummer 0472.65.12.35 of via info@spildooren-ballooning.be.

Wenst u een ballonvaart te boeken? We zijn 7/7 telefonisch bereikbaar!

 

Hoe gaan we op een veilige manier weer ballonvaren?

Bij Spildooren Ballooning is de veiligheid en gezondheid van de klanten, vrijwilligers en passagiers is absolute prioriteit.

We vliegen uit de startblokken zoals nooit tevoren weliswaar met inachtneming van de volgende veiligheidsmaatregelen.

  • Mondmaskers en handschoenen aan boord
  • 1 bubbel per luchtballon
  • Grondige reiniging en ontsmetting van het materiaal na iedere vlucht
  • Veiligheidsscherm en mondmasker voor de piloot en crew

In geval van meerdere bubbels in 1 luchtballon

  • Fysieke scheiding door raamfoliescherm per mandcompartiment tussen de bubbels

We zijn er dan ook van overtuigd dat we weer op een veilige manier kunnen ballonvaren met onze door overheid goedgekeurde veiligheidsprocedure. De verschillende bubbels zullen fysiek van elkaar gescheiden zijn zodat de gezondheid van onze klanten, passagiers, medewerkers en piloten steeds gegarandeerd blijft.

 

Kan ik weer een ballonvlucht boeken op een specifieke datum?

Het antwoord op die vraag is EINDELIJK JA! Vanaf maandag 8 juni is het weer mogelijk om ballonvaarten op datum in te plannen. VIP-vluchten of groepsvluchten tot maximum 10 personen worden toegelaten rekening houdend met de bovenstaande veiligheidsmaatregelen.

Wenst u liever nog even te wachten met een concrete datum in te plannen bekijk onze cadeaubonnen met verlengde geldigheidsdatum.

 

Wat met mijn cadeaubon die vervallen is tijdens de coronacrisis?

Alle ballonvaart cadeaubonnen die hun vervaldatum hebben bereikt tijdens de coronapandemie of bij de gevallen die niet tijdig kunnen ingepland worden zullen verlengd worden met een periode van 1 jaar.

Indien u nog vragen heeft Contacteer ons!

CONTACTEER ONS

Wenst u meer informatie over een bepaalde vlucht of formule? Contacteer ons vrijblijvend via 03 776 32 46, 0472 65 12 35 of info@spildooren-ballooning.be.

OVER ONS

Bij Spildooren Ballooning kunt u een ballonvaart boeken in uw eigen regio.

Vlieg met ons mee en beleef een onvergetelijk avontuur!

SOCIAL MEDIA